Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

Ved Gammel Strand Antikmarked (kun sommer)

Ved Gammel Strand Antikmarked (kun sommer)

Gammel Strand 1
1202 København K

Åbningstider

Hver fredag fra ca. 8.00 - 17.00 og lørdag fra 9.00 til 17.00 fra 1. maj til og med 26. september.

Kontakt

22 48 41 77
 

 

 

 

  • Foto: PR foto Foto: PR foto
Gammel Strand Antikmarked er byens mest eksklusive loppemarked med et vareudbud for feinschmeckere. Her fås musselmalede stel, krystalglas, sølvtøj, Ming-lignende vaser og kongelige porcelænsfigurer.

Pga. bygning af Metro flytter Gammelstrand Antikmarked 300 meter, og skal i sommer hver fredag og lørdag til 2. oktober 2010 holde til på Ved Stranden (v. Højbro Plads vis a vis Christiansborg)

Gammel Strand Loppemarked er Københavns mest eksklusive loppemarked. Det er ikke ret stort, men det ligger smukt ned til vandet og med både Cafe Diamanten og Københavns Kunstforening ved sin side.

Vareudbuddet er for feinschmeckere med musselmalede stel, krystalglas, Ming-lignende vaser og kongelige porcelænsfigurer, som ligger ned for ikke at blive væltet over ende af ivrige og begejstrede turister. Mod forventning er der en del unge par af det bedre borgerskab, der kigger på sølvbestik. Har man ikke egen vaskemaskine, kan man også være så heldig at finde et gammeldags vaskebræt.

Markedet er ikke for amatører. Det vil sige, at de handlende er fagfolk, der til daglig har en eller anden form for tilknytning til kræmmer- og antikbranchen. De ved derfor godt, hvad tingene skal koste, så det er ikke her, du finder en gammel Georg Jensen skål til en tyver.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.