Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 30/01/13

Tivoli indgår samarbejde med international forlystelsesattraktion

Tidspunkt

Tivoli

Vesterbrogade 3
1630 København V

Kontakt

33 15 10 01
 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Oplevelser 30. jan 2013

Sentosa Island fra Singapore, der er en af Asiens førende forlystelsesdestinationer, og Tivoli i København, der er en af verdens ældste forlystelseshaver, har indgået en to-årig samarbejdsaftale. Formålet med samarbejdet er at udvikle bæredygtige forretningsmæssige koncepter indenfor turisme og service samt udveksle medarbejdere, kulturelle og gastronomiske tiltag. Første fælles projekt bliver, at Tivoli bidrager til Sentosas Islands årlige internationale blomsterfestival ”Sentosa Flowers”, der finder sted 9. – 17. februar i anledning af det forestående kinesiske nytår.

Sentosa Island der sidste år fejrede 40 års jubilæum er i sammenligning med Tivoli i København, der i år runder 170 år, en ’yngling’. Men med et årligt besøgstal på over 19 millioner gæster har Sentosa Island hurtigt udviklet sig til en af Asiens førende og mest populære attraktioner.

Målsætningerne for det nye samarbejde er flerstrengede, men hovedformålene er at skabe en fælles platform for medarbejderudveksling, vidensdeling, projektudvikling samt at få indsigt og inspiration fra hinanden med henblik på at udvikle Sentosa Island og Tivoli. Og til det siger adm. direktør for Tivoli, Lars Liebst og Mike Barclay, CEO, Sentosa Development Corporation.

Adm. direktør for Tivoli, Lars Liebst, siger om samarbejdet;
”En af Tivolis målsætninger er at være blandt Danmarks bedste arbejdspladser og med det in mente har vi etableret et strategisk samarbejde med Sensosa Island, som er blandt de største operatører inden for turismeindustrien i Asien. Med en samarbejdspartner af Sentosas kaliber får vi dels et udstillingsvindue til at vise hvad vi kan, dels får udvalgte medarbejdere mulighed for at øge deres faglige kompetencer inden for forlystelsesdrift på højeste niveau. Det er godt for Tivoli, at være til stede i Asien som gennem årtier har oplevet masser af vækst, velfærd og stigende rejselyst. Vi skal hente inspiration udefra og samtidig være parate til at lære fra os. Første skridt er deltagelsen i blomsterfestivalen ”Sentosa Flowers”, og der er flere initiativer på vej”.

Mike Barclay, CEO fra Sentosa Development Corporation fortæller;
”Vi er meget glade for at gå ind i et samarbejde med en af verdens ældste og mest berømte forlystelseshaver. Formålet med samarbejdet er at drage nytte af hinandens styrker og kompetencer, samtidig med, at der er igangsat et medarbejderudvekslingsprogram. I det lys kan vi i Sentosa forfølge vores strategi om løbende at søsætte nye best-in- class servicestandarder til gavn og glæde for vores gæster. På sigt ser vi samarbejdet som en fremragende mulighed for at knytte stærke kulturelle bånd mellem Singapore og Danmark. Vi ser frem til Tivolis deltagelse på ”Sentosa Flower” bliver et succesfyldt udgangspunkt for det kommende samarbejde”.

Om Tivolis bidrag til ”Sentosa Flowers” i Singapore
Blomsterfestivalen Sentosa Flowers er en af Sentosa prisbelønnede og største events, som afholdes hvert år, når det Kinesiske Nytår indfinder sig. Festivalen fejrer forårets kommen og transformerer et større område ved Sentosas strande om til et blomsterlandskab ved brug af millioner af sæsonbestemte blomster og kreative blomsteropsætninger
Chefgartner Tom Knudsen fra Tivoli vil under ”Sentosa Flowers” bidrage med en blomsteropsætning, der afspejler Tivoli Havens blomsterdekoration. På et areal på 50 m2 vil en åben over-dimensioneret trætønde blive benyttet til at understøtte blomsterdekorationerne, og inde i trætønden bliver projiceret stemningsbilleder fra Tivoli i København. Som en særlig gestus vil 4 udvalgte drenge fra Tivoli-Gardens Tambourkorps optræde, med march og musicerer, i perioden 10. – 13. februar.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort