Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

Tingbjerg Idrætspark

Tingbjerg Idrætspark er hjemmebane for Brønshøjs 1. divisionshold i fodbold. Parken er uden siddepladser og har plads til blot 3.000 tilskuere. Der er restaurant i klubhuset, og på kampdage er der en pølsebod med åben grill udenfor på stadion.
Tingbjerg Idrætspark er hjemmebane for Brønshøjs 1. divisionshold i fodbold. For en 1. divisionsklub at regne er det et beskedent stadion, uden siddepladser, og med plads til blot 3.000 tilskuere. Der har dog aldrig været brug for alle 3.000 pladser, selvom Brønshøj i 80'erne spillede i den bedste række med en 5. plads som højeste placering.

Stadion har ingen siddepladser, men der er trin på den ene langside og en lille trætribune bag det ene mål. Brønshøjs klubhus ligger i forbindelse med stadion, og her er der en restaurant, som har åbent på træningsaftener og når klubben spiller hjemmekampe. Du kan blandt andet købe dagens ret i restauranten og på kampdage er der en pølsebod med åben grill udenfor på stadion.

Idrætsparkens øvrige faciliteter består af fem baner, hvoraf den ene også er en rugbybane, samt et par grønne områder, hvor der også er boldspil. I det hele taget er området omkring Idrætsparken meget grønt, da Utterslev Mose ligger lige ved siden af. Den dansk-makedonske fodboldklub Prespa spiller også kampe på stadion, og en af Danmarks bedste baseballklubber, Copenhagen Fighters, spiller på anlægget.

Bus nr. 8 fra Rådhuspladsen stopper ved Idrætsparken.

Nikolaj Lauta

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.