Føj til favoritter Del Send
Byliv | 03/11/17

Stort ski-event aflyst – nu aner folk ikke, om de kan få deres penge tilbage

  • Foto: FRANCK FIFE Foto: FRANCK FIFE
  • Både Josefine Marie Evjen (th) og Natalie Ostenfeldt Jespersen (tv) købte billetter til Copenhagen Winter Games, inden arrangementet blev aflyst. Ingen af dem har fået svar på, om de kan få refunderet deres billetter. Foto: Privatfoto. Foto: Ikke oplyst

    Både Josefine Marie Evjen (th) og Natalie Ostenfeldt Jespersen (tv) købte billetter til Copenhagen Winter Games, inden arrangementet blev aflyst. Ingen af dem har fået svar på, om de kan få refunderet deres billetter. Foto: Privatfoto.

    Foto:
  12  
Blot ni dage før Copenhagen Winter Games skulle være løbet af stablen, blev arrangementet aflyst. Nu står alle, der nåede at købe billet, frustrerede tilbage, og kan ikke få svar på, om de kan få deres penge retur.

»Folk der har købt billet til arrangementet, skal henvende sig til os på mail.« Sådan står der højt og tydeligt på Copenhagen Winter Games’ hjemmeside. Problemet er blot, at når man kontakter dem, får man ikke noget svar.

Én af de frustrerede billetkøbere er Josefine Marie Evjen, der forærede sin kæreste to billetter til en værdi af cirka 1.100 kroner i årsdagsgave. Da hun hørte, at arrangementet var blevet aflyst, kontaktede hun Copenhagen Winter Games på Facebook og på e-mail for at høre, hvordan hun kunne få refunderet sine billetter.

Som alle andre, der har kontaktet Copenhagen Winter Games angående refundering af billet, har hun endnu ikke modtaget noget svar.

»Det er en vildt frustrerende situation at sidde i. Jeg vil selvfølgelig virkelig gerne have mine penge tilbage, men efter at have læst deres seneste opslag på Facebook, tror jeg ikke, at man skal forvente det,« siger hun til BT.

Læs også: Så vildt skulle nyt ski- og snowboard-event have været

Torsdag offentliggjorde Copenhagen Winter Games et opslag på Facebook, hvori de blandt andet skriver:

»Hvad angår refundering af jeres billetter, er vi nu nødsaget til at overdrage den samlede sag til advokaten«.

Derfor må billetkøberne væbne sig med endnu mere tålmodighed.

Natalie Ostenfeldt Jespersen nåede også at købe billetter til det store sportsarrangement, inden det blev aflyst. I frustration over at hun ikke fik svar på sine henvendelser om refundering af billetten, oprettede hun en gruppe på Facebook for alle, der ligesom hende, mangler svar.

Gruppen har lige nu 355 medlemmer og vokser hastigt.

»Der har været alt for lidt oplysning fra arrangørernes side – særligt om hvor vi billetkøbere står. Jeg er rigtig ked af, at jeg ender med at miste penge, fordi jeg valgte at støtte op om et nyt arrangementet, som jeg syntes lød rigtig fedt,” siger Natalie Ostenfeldt Jespersen til BT.

Læs også: København får sin egen podcast-festival

Direktøren i Copenhagen Winter Games, Michael Fugmann, sagde tidligere torsdag til TV 2 Lorry, at selskabet har indgivet sin konkursbegæring. Han forsikrer dog, at de mange billetkøbere nok skal få svar.

»Vi har fået rigtig, rigtig mange henvendelser - og vi kan simpelthen ikke nå at svare. Vores første prioritet har været at finde ud af, om vi kunne give dem (billetkøberne red.) penge tilbage samt at finde et svar på, hvad de skulle gøre,« siger han til mediet og fortsætter:

»Vi har sat os ned nu, og vi vil prøve at besvare alle mails og Facebook-henvendelser. Men det kommer til at tage tid. Vi vil svare over de næste par døgn.«