Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 05/08/14

Stafet For Livet - Giv kræften kamp til stregen!

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Stafet For Livet - Frederiksberg

Brugeromtale
Oprettet af: Kasper Kirkegaard 5. aug 2014
Senest redigeret af Kasper Kirkegaard 6. aug 2014

Kom og hjælp os med at samle midler ind i kampen mod kræft. Og det er ganske ligetil: Du går eller løber i dit eget tempo!

I weekenden den 23.-24. august kommer Stafet For Livet til Frederiksberg for tredje år i træk. Igen i år vil der blive samlet penge ind til kræftforskning, patientstøtte og forebyggelse. Deltagerne går eller løber i deres eget tempo for at støtte op om kræftsagen.

Men Stafet For Livet er ikke mindst en fest, hvor deltagerne fejrer livet sammen. Det kommer til udtryk i god mad og underholdning, også for de mindste. Blandt andet kommer stand-up-komikeren Geo, der selv har haft kræft helt tæt inde på livet, ligesom der vil være levende musik.

Arrangementet bliver afviklet på Skolen på Duevej. Det hele skydes i gang med velkomsttaler lørdag den 23. august kl.12 og varer nøjagtig i 24 timer, til søndag middag kl.12. Derfor vil der også være stafet i nattetimerne.

Man kan tilmelde sig et hold eller oprette sit eget på stafettens hjemmeside. Alle uanset alder er velkommen til at deltage!

Tilmeld dig her:
http://www.stafetforlivet.dk/stafet/frederiksberg

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register