Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 24/06/18

Sommerdans i Fælledparken 2018

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Sommerdans i Fælledparken

Brugeromtale
Oprettet af: Mikala Hoff Skovgaard 24. jun 2018
Senest redigeret af Mikala Hoff Skovgaard 24. jun 2018

Sommerdans i Fælledparken åbner med eksotisk og livsbekræftende Bollywood dans og livekoncert med den verdensberømte danske Punjabi-sangerinde Anita Lerche.

Mandag 25. juni åbner Sommerdans i Fælledparken med en kæmpe Bollywood og Bhangra fest. Kl. 19 underviser den karismatiske Murari Sing i Bollywood dans, efterfulgt af koncert med den verdenskendte sangerinde Anita Lerche, der nu er bosiddende i USA.
Anita Lerche blev for alvor kendt som den første kvinde fra vesten, der udgav et soloalbum på sproget Punjabi og har netop være Billboard Top-5 hittende i USA med hendes seneste album “Bhajans”. Herhjemme har hun sunget i “Vild med dans” og nogle husker hende måske også fra DR2 dokumentaren “Fra Herlev til Bollywood”.

Global Generation, Steenstrups Allé 5 2.tv, 1924 Frederiksberg C, Danmark +45 30227133, globalgeneration.dk, info@globalgeneration.dk, CVR: 3252 2726
Fra 25. juni til 26. juli byder Sommerdans i Fælledparken igen på 5 ugers GRATIS dansefest under åben himmel på Dansepladsen i Fælledparken på hjørnet af Edel Sauntes Allé og Øster Allé.
Kl. 19-22 er der topprofessionel danseundervisning for begyndere i alverdens stilarter: Swing, Salsa, Dancehall, Argentinsk Tango, Ballroom, Afrobeat og Folkedans, efterfulgt af dj´s der spiller op til fri dans i aftenens stilart.
Torsdag eftermiddag kl. 12-14 er der Sommerdans for børn, og søndag kl. 14-16 indbydes børnefamilierne til Familiedans.
Fri entré - i tilfælde af kraftig regn aflyses. Dette oplyses på Facebook.

Informationer om program mv. via Sommerdans i Fælledparken på Facebook og instagram, samt www.sommerdans.dk. Info om Anita Lerche: www.AnitaLerche.com

Sommerdans i Fælledparken arrangeres af Global Generation med støtte af Københavns Kommune.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort