Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 26/11/13

Slentreturen Byvandring

Tidspunkt

 

Type

S-tog og metro

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Slentreturen

Brugeromtale
Oprettet af: Torben Frandsen 26. nov 2013
Senest redigeret af Torben Frandsen 22. aug 2017

Slentretur gennem det kendte og ukendte København.

Du har nok gået forbi utallige gange, måske været indenfor eller oppe på, studset et øjeblik og i sin tid hørt et eller andet om..
Du har muligvis minder om et bestemt sted, hvor du sad med din store kærlighed, mødte en gammel ven eller festede igennem. Det kan også være, at du lige er kommet til byen og skal til at sætte dit aftryk, måske for et par timer, måske for resten af livet?

Men hvad er det lige med Københavns indre by? Kernen af Danmarks hovedstad. Der står den, majestætisk og tavs, mens vi suser igennem, fortravlede og med et formål, men stopper man op blot et øjeblik og lytter, så hvisker og viser den sin historie som den åh så gerne vil fortælle.

Gå med gennem den gamle by og få ikke blot den officielle historie bag mange af dens gader, stræder, pladser, huse, monumenter og torve, men sandelig også skrønerne og de mystiske og skumle beretninger bag facader og mure.
Måske har du stillet dig selv spørgsmål, som hvorfor bliver den store gågade kaldt strøget? Hvad er det, der står på Rundetårn med både latinske og hebraiske bogstaver, og er den bygget som et okkult symbol? Er der kannikere i Kannikestræde, og hvorfor det fine gadenavn Krystalgade? Hvad blev der af Intetgade og Peder Madsens gang?

Turen starter fra Nytorv, foran domhuset. Den slutter ved Rundetårn..

Følgende onsdage: www.weirdwalks.dk
kl. 20.00

Pris:
Voksne under 96. 100,-
Børn under 15. 50,-

Husk tilmelding: www.weirdwalks.dk
Tlf: 3117 7727

Medlem af Københavns Byvandrerlaug
Medlem af Turistførerforeningen

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register