Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 22/11/07

Skønne oaser for børn

  • Tivoli, baby med bamse Foto: Bjarke ØrstedTivoli, baby med bamse Foto: Bjarke Ørsted

Experimentarium

Tuborg Havnevej 7
2900 Hellerup

Experimentarium

Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Det bedste i børneverdenen er, når man må opdage, undersøge og røre – og det må man på Experimentarium! Det er faktisk forudsætningen for et vellykket besøg, og museet præsenterer forbilledligt sine udstillinger på skæggeste vis, så både nysgerrige pilfingre og naturvidenskabelige bogorme får strålende øjne, glødende kinder og flere timers salig aktivitet.
Læs om Experimentarium på AOK her!

Frilandsmuseet

Kongevejen 100
2800 Kongens Lyngby

Frilandsmuseet

Frilandsmuseet Foto: Jan Jørgensen

Frilandsmuseet gør historien til en levende oplevelse for alle børnenes sanser. Kendte skuespillere og musikere giver liv til forelskede bondepiger, skøre herremænd og drillesyge elverfolk i teaterforestillinger, og i de gamle huse kan man møde staldkarle, gøglere og kokkepiger, der tager de små med på tidsrejse. Og så er hele molevitten gratis.
Læs om Frilandsmuseet på AOK!

Tivoli

Vesterbrogade 3
1630 København V

Tivoli

Tivolis indgang by night Foto: Brian Bergmann

Alene synet af Tivolis rundbuede hovedindgang er nok til at sætte alle legesyge sjæles humørpuls i højeste gear. Bag tælleapparaterne åbenbarer sig en sprudlende verden af underholdning og forlystelser for børn i alle aldre, hvor fine karruseller, sjove rutschebaner og ustyrlige dæmoner hujer om kap med musik og teaterforestillinger. Et kulørt børneparadis.

Læs om Tivoli på AOK!

Zoologisk Have

Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

Zoologisk Have

Foto: Ikke oplyst

Fascinerede og fulde af fryd kan byens børn tage med de voksne på spændende dyresafari i Zoologisk Have, der smukt troner på toppen af Valby Bakke. Den hyggelige haves veltrimmede bestand af dyr i alle størrelser, det betagende tropehus og den familievenlige Børnezoo, hvor frække dværggeder må nusses af hjertets lyst, viser sig som altid som et ultimativt hit på børnefronten.
Læs om Zoo på AOK!

 

Skriv en kommentar