Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 28/01/13

Skin Differenz

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Skin Differenz 28. jan 2013
Senest redigeret af Skin Differenz 28. jan 2013

Hud klinikken Skin Differenz er kendt for rendyrket lidenskab, kærlighed og masser af erfaring med et eneste mål. Klienterne skal mærke, at der virkelig sker noget, når vi sammen begynder at pleje deres hud. Det store sus er, når folk rejser sig og kan se en forskel. Eller når de kommer tilbage som gladere mennesker fordi helhedsindtrykket er i ansigtet bare spiller på grund af lækker hud. Det er DET, vi er her for.

At gøre en forskel.

Hos Differenz er du i trygge hænder. Indehaver Tina Jensen er en af de kosmetologer, der har været længst i branchen, og i samarbejde med sine dygtige, erfarne medarbejdere har hun formået at forny og udvikle klinikken, så den til stadighed er en af de mest professionelle og banebrydende indenfor moderne skønhedspleje. Hos Differenz sættes dine ønsker og forventninger i centrum, så du opnår mærkbare resultater allerede fra første behandling.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.