Føj til favoritter Del Send
Byliv | 12/09/17

Sidste chance: Papirøens streetfood-mekka lukker med et brag

  • Papirøen lukker med et brag. Foto: Ikke oplyst

    Papirøen lukker med et brag.

    Foto:
Copenhagen Street Food disker op med fester og fine arrangementer, inden der lukkes ved årsskiftet.

22. december der det slut. Der drejer Copenhagen Street Food på Papirøen nøglen om. I fire år har man kunnet mæske sig i delikat streetfood og drinks i de rå omgivelser, og på rekordtid er den gamle hal blevet et kæmpe trækplaster for madglade københavnere og massevis af turister. I 2016 var der intet mndre end 1,5 millioner besøgende. Copenhagen Street Food har hele tiden kendt datoen for lejemålets ophør.

Læs også: Madmarked på Papirøen lukker: Nyt kreativt street food marked åbner på Refshaleøen

Copenhagen Street Food slutter af med et brag og har over de sidste måneder flere arrangementer i kalenderen. Her kan man bl.a. opleve koncerter, musik, fester og meget mere.

Udvalgte arrangementer på Papirøen i efteråret 2017


Torsdagsvinyler

Hver torsdag er der Street Food & Vinyls, hvor en DJ spiller masser af gamle plader. Her er der musik fra kl. 18 til 22, og boderne har selvfølgelig masser af drinks og lækker mad parat.

Hvad: Street Food & Vinyls
Hvornår: Torsdage kl. 18-22.

Læs også: Se billederne: Så vild bliver byens nye bydel på Papirøen


Sommerfest på Hawaii

Selvom sommeren er slut, skal man ikke misse chancen for at holde en gedigen sommerfest. Temaet er Hawaii, og man er derfor velkommen til at hoppe i sit mest spraglede hawaiitøj og smide en blomsterkrans om halsen. I boderne vil der være gode priser, og der er masser af overraskelser i løbet af dagen. Der vil være musik allerede fra kl. 13. Her vil en lang række DJs være at finde bag pulten. Bl.a. kan man opleve Anders Krøi, Dee Brown, Pladevennerne og mange flere. Der er gratis entré til festen.

Hvad: Hawaiifest
Hvornår: 16. september kl. 13-03
Læs mere her.


Koncert med Slo-Mo

Kom til en rolig aften med duoen Slo-Mo. Bandet giver kendte sange en overhaling, og kataloget byder på sange af kunstere som Johnny Cash, Chris Isaak og Mumford and Sons.

Hvad: Slo-Mo
Hvornår: 20. september 18-22
Læs mere her.


Caribisk latinfest

Der kommer fuld fart på hofterne, når der skal danses til svedige latinamerikanske rytmer. Dansefesterne har været en populær tilbagevendende begivenhed siden 2014, og nu er det altså sidste gang, man kan få danseundervisning og opleve shows på dansegulvet af professionelle dansere fra Elstudio.dk.

Hvad: The Last Latin-Caribbean Party
Hvornår: 7. oktober kl. 19-03

Læs mere her.


Koncert med Belau

Det er ikke hver uge, man lige er til koncert med en elektronisk musikgruppe fra Ungarn. Men det kan man komme nu, når bandet Belau kigger forbi Papirøen. Deres musik har været brugt i reklamer for Telenor og Pepsi, og de har vundet priser i hjemlandet for årets bedste elektroniske album.

Hvad: Belau
Hvornår: 18. november kl. 17