Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 24/01/13

Samtalesex i salonen

  • Fredagens arrangement er første oplæg i en række, der skal skabe et nyt forum for samtale om sex. Foto: ScanpixFredagens arrangement er første oplæg i en række, der skal skabe et nyt forum for samtale om sex. Foto: Scanpix
To kvinder vil løfte niveauet med "sexsnakkeklub for de kloge" i et nyt salonkoncept. Første arrangement finder sted fredag aften.

Danskerne skal debattere andet end det sex, som deltagere i TV-realityprogrammer dyrker. Det mener to københavnske kvinder, der inviterer til debat om sex med "vin ad libido".

"Samtalen om sex har kørt på et fladt niveau alt for længe. Nu vil vi gerne ind og sparke niveauet op med intelligent snak, der rent faktisk maner til eftertanke og forbinder seksualiteten med resten af samfund," siger Pouline Middleton, der er en af arrangørerne.

Sammen med Sara Skaarup har hun hjemmesiden Dynamiske Relationer, der indeholder sexdebat, kærlighedsblog og rådgivning til parforholdet. Med siden vil de to kompagnoner udvide danskernes horisont med en mere oplyst sexsnak. Det er det koncept, der nu skal udbredes til salonsamtaler.

"Hvis størstedelen af, hvad vi siger, skriver og tænker om sex, handler om 10 tips til et godt blow job eller sexet makeup, så reduceres seksualitet til det, der kan ske på et lagen mellem to kroppe. Det er synd, når det nu handler om en meget større kraft, der nok bor i den enkelte, men også er formet af kræfter udenfor os," siger Sara Skaarup i en pressemeddelelse.

De to arrangører regner med at gennemføre fire eller fem lignende salonsamtaler inden sommer.

Hvad: "VIDEN OG VINO AD LIBIDO"
Hvor: Oplægssalen, Nørregade 41, 1165 København K.
Hvornår: Klokken 20.00 fredag 25. januar 2013.
Hvordan: Entré koster 200 kroner i forkøb via Billetto.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register