Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

Ripley's Believe it or not museum

Ripley's Believe it or not museum

Rådhuspladsen 57
1100 København K

Åbningstider

Året rundt (undt. sommer):, Søn-tor 10-18, fre-lør 10-20, Sommer (midt juni- slut aug):, Daglig 10-22.00. (billetsalget lukker altid en time før)

Kontakt

33 32 31 31
 

 

 

 

Her er skrumpehoveder, et menneske med to pupiller i hvert øje og en kvinde med en 38 cm lang hals. Hundredevis af bizarre og mærkelige genstande fra den menneskelige historie præsenteres til dyre priser.
Tro det eller lad være. Priserne er i hvert fald til at gnide sig i øjnene over på dette oplevelsesmuseum, der selvfølgelig heller ikke modtager den vilde støtte fra Kulturministeriet.

På Museet kan man opleve skrumpehoveder, et menneske med to pupiller i hvert øje og en kvinde med en 38 cm lang hals. Hundredevis af bizarre og mærkelige genstande fra den menneskelige historie er rodet godt sammen, men mange af opsætninger er spændende lavet.

I Det Skøre Teater kan man blandt andet se manden,som sluger en billardkugle -og får den op igen. Andre af udstillingerne består af interaktive lege.

Senest har man udviet med museet The Mystic Exploratorium, som ligger på samme adresse og hvis formål det er at inddrage de besøgende aktivt i de bizarre og mystiske fænomener. Man kan blandt andet jage sin egen skygge. Museerne kan besøges enkeltvis, eller sammen ved køb af en kombi-billet.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.