Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

Professor Olsen's Spilleland

I Professor Olsen's Spilleland er der mellem 30-40 arkadespil, 72 enarmede og ni flippere samt et behændighedsspil, der kræver, at du bevæger mere end et joy-stick. Desuden er der photoplay, hvor du kan spille kort, jeopardy og puslespil.
Der er mange spil i Professor Olsen's Spilleland. Mellem 30-40 arkadespil, 72 enarmede og 9 flippere. Så er der behændighedsspil, der kræver, at du bevæger dig selv og ikke bare et joy-stick. Der er photoplay, hvor du kan spille kort, jeopardy og puslespil. For de mindste er der radiobiler.

Spillelandet ligger i kælderen i Scala.

For at komme ind betaler du 100 kr., og for dem får du udleveret spillemønter, og så kan du give dig i kast med car-race, kampsport eller krigsspil. Du kan selvfølgelig også vælge at flå i en af de mange enarmede. Hvis du vinder her, kan du gå hjem med diverse præmier som slik, cigaretter, blendere eller bamser. Der skulle være noget for enhver smag.

I Professor Olsen's Spilleland får man nye spil hjem, lige så snart de er kommet på markedet. Derfor er stedet populært, specielt i skolernes ferier, hvor alle drengene kommer ind for at fyre deres opsparede lommepenge af. Et arkadespil af 2-3 minutters varighed koster 5-10 kroner, og besøgstallet lader til, at det er alle pengene værd.

Bente Flinker

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.