Føj til favoritter Del Send
Byliv | 17/05/17

Postbox er Københavns nye chillout-containerby

  • Foto: PR Foto:

Så snart solen titter frem, strømmer københavnerne ud i byen, og denne sommer kan de glæde sig over endnu et udendørs sted at hænge ud. Frem til efterårsferien forvandles postgrunden ved Hovedbanegården til Postbox, som folkene bag selv kalder for en kulturoase.

Her kan man fra torsdag til søndag besøge området mellem Bernstorffsgade og baneområdet ved Københavns Hovedbanegård. Her er fokus på kunst, design og kulturelle tilbud for alle. Den store golde parkeringsplads er af designere fra Designerspace omdannet til et kreativt byrum med containere, der byder på kreative værksteder, butikker, showrooms samt mad- og drikkesteder.

Læs også: Godt nyt til streetfood-fans: Så er der ægte gyros på Frederiksberg

Grunden skal i 2018 ombygges til et nyt bykvarter med bolig, erhverv, hotel og handelsliv, men inden da skal det udnyttets af byens borgere og turister.

»Vi ønsker at vise området og vores tanker om projektet frem og samtidig skabe gode oplevelser. På den måde kan vi få nyttig viden fra alle besøgende om Postgrundens muligheder, så vi kan udvikle projektet bedst muligt,« siger Peter Mering, direktør i Danica Ejendomme, der ejer grunden.

Postbox vil hele sommeren byde på masser af arrangementer bl.a DovneSøndage med brunch og børneworkshops, Copenhagen Jazz Festival, TorsdagChill med DJ’s og drinks samt Rita Blå’s loppemarked.

Læs også: Norges bedste cocktailbar åbner afdeling i København

Hvad: Postbox
Hvor: Postgrunden ligger på hjørnet af Tietgensgade og Bernstorffsgade.
Hvornår: 6. maj til 22. oktober. Torsdag-fredag 14-22 og lør-søn 11-22.