Føj til favoritter Del Send
Byliv | 30/08/17

Populær rejseguide hylder Vesterbro som et af verdens cooleste kvarterer

  • Foto: Sara Gangsted Foto: Sara Gangsted
Der er masser af ros til Vesterbro på Lonely Planets nye liste over kvarterer, man bør besøge.

Kødbyen, hipstertyper, cafeer med Instagram-venlige anretninger, barer med specialøl, lækre butikker og restauranter i massevis. Der er mange gode grunde til at holde af Vesterbro, og det er ikke kun københavnerne, der er vilde med bydelen.

Det populære forlag Lonely Planet, som står bag stribevis af guider og rejsebibler, har fået deres eksperter rundt om i verden til at komme med bud på, hvilke kvarterer man skal besøge lige nu. Det er der kommet guiden »10 of the world’s coolest neighbourhoods to visit right now« ud af, og København er repræsenteret i selskab med bl.a. kvarterer i Malaysia, Sydkorea, USA og Brasilien.

Se også: Designmagasin kårer København til verdens bedste by

Lonely Planets eksperter mener nemlig, at Vesterbro er værd at besøge, da bydelen fortsat har masser af kant, selv om folk strømmer dertil. Byens Bedste-vinderen Mad & Kaffe på Sønder Boulevard fremhæves for sin gode brunch, og det samme gør Granola på Værnedamsvej, mens ølentusiaster anbefales at besøge Mikkeller i Viktoriagade og Fermentoren på Halmtorvet.

Også Vesterbros nye torvehaller, WestMarket, får pæne ord med på vejen for sit store udvalg af god mad, og så er der ros til hele Kødbyen.

Du kan læse hele Lonely Planets artikel her.

Se også: Guide: Her kan du spise i Kødbyen