Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 17/03/18

One Event Designers

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Emil Olsen 17. mar 2018

Løfter en event fra en simpel idé til at blive en 360 graders oplevelse

“Vi har flere gange arbejdet sammen med One Event Designers, og hver gang er det lykkedes dem at skabe en ramme og et rum for de events de har afviklet, så deltagerne har fået en rigtig god oplevelse.
Sparring med One Event Designers løfter en event fra en simpel idé til at blive en 360 graders oplevelse, med respekt for den grundlæggende tanke og konceptet. De er opfindsomme, erfarne og værner om det færdige produkt med en høj grad af professionalisme.
Ved den praktiske afvikling af en event oplever jeg også masser af professionalisme – alt kan løses, også under tidspres og svære omstændigheder.”
– Mette Frost Schrøder, Projektchef, Bilka Marketing

Grundfos Corporate Guest services

“Grundfos Corporate Guest services, der betjener cirka 3.500 gæster fra hele verden om året, har benyttet One som eventformidler siden slutningen af 00erne, altså 7-8 år.
One er kendetegnet ved ekstrem grad af professionalisme, fleksibilitet og opfindsomhed. Alle opgaver er blevet løst til UG og vi oplever altid en god sparring mellem vore ønsker og det, som One leverer. Det er et firma som har fingeren på pulsen og altid er parat til at gå nye veje og afprøve utraditionelle løsninger.
Med andre ord er Grundfos’ besøgsafdeling rigtig godt tilfreds med One.”
– Flemming Ebbesen Jensen, Grundfos Corporate Guest services

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Det mener brugerne..

 

Eventbureau til firmaarrangementer og teambuilding

Står du og skal arrangere en fest, så er det værd at kigge nærmere på https://www.oneeventdesigners.dk/.
Med mere end 10 års erfaring inden for planlægning og eksekvering af firmafester, teambuilding arrangementer og andre særlige begivenheder er festen og gæsterne i gode hænder.

Hvis der skal holdes en firmafest kan der spares rigtig mange ressourcer ved at entrere med et eventbureau. Alle ansatte kan deltage i festen fra start til slut uden at skulle tænke på administrationen af eventet. Er det et større event - eksempelvis en firmafest for en større virksomhed - oplever arrangøren ofte, at økonomien hænger rigtig godt sammen, da dyre medarbejdertimer, som normalt ville blive brugt på firmafesten, istedet kan spenderes på forretningsrelevante opgaver.

Skal der arrangeres sommerfest for samarbejdspartnere, firmafest de hårdtarbejdende ansatte, teambuildingtur for afdelingen eller julefrokost for hele koncernen, har One Event Designers erfaringen, referencerne og planen for, hvordan det sikrer størst mulig tilfredsstillelse.

God fest!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.