Føj til favoritter Del Send
Byliv | 04/04/16

Om AOK

AOK - både på nettet og i din avis

AOK er Danmarks største by-guide på nettet med informationer om oplevelser i København. AOK laver også en række særtillæg som fx. Berlingske Efterårsferie. AOK er inspirationskilden, du søger, når du vil have nye, interessante og gode oplevelser i byen.

På AOK.dk finder du mere end 35.000 adresser, over 3500 profiler på Københavns restauranter, cafeer, biografer, teatre og gallerier samt mere end 700 omtaler af aktuelle begivenheder, som for eksempel biograffilm, teaterforestillinger, koncerter og forlystelser. Samtidig finder du inspiration og tendenser inden for shopping, skønhedspleje, trends og gode ideer til rygsækken og dametasken. AOK udsender ugentligt nyhedsbreve til mere end 150.000 brugere.

Stemmen til brugerne

På AOK.dk giver vi stemme til brugerne. Du kan som bruger oprette steder på AOK.dk og begivenheder i kalenderen samt anmelde, kommentere og debattere alle oplevelser. Når du har oprettet dig som bruger, kan du desuden lave dine egne favoritlister og dele dem med andre, og du kan gemme gode steder og begivenheder på din profil.

Find dét!

Med AOKs søgefunktion finder du nemt og enkelt frem til det du leder efter. Du kan enten skrive i fritekstfeltet eller bruge menuen, som du finder i venstre side på alle undersektionerne, der hjælper dig på vej.”Filtrer” din søgning f.eks. ”teater” – ”for børn” på ”lørdag”. Alle steder i AOK.dk vises på et kort, der er integreret i byguiden. På den måde er det f.eks. nemt at finde et sted at spise i nærheden af det teater, man skal besøge efterfølgende. Dermed er det også nemt som annoncør på AOK.dk, at målrette sit budskab.

Tre gange én tredjedel

Vi arbejder på AOK med et grundlæggende princip, vi kalder ”tre gange én tredjedel”. Med dette mener vi, at vi beskriver en specifik oplevelse, som f.eks. en restaurant eller en koncert ud fra tre perspektiver. Vi gør det muligt at læse hvad de professionelle anmeldere mener om oplevelsen (den første tredjedel), vi gør det muligt for brugerne at anmelde, kommentere og debattere oplevelsen (den anden tredjedel) og endelig lader vi arrangørerne af den pågældende oplevelse komme til orde som annoncører (den tredje tredjedel). På den måde er det muligt at lade sig inspirere til at bruge byens mange tilbud ved at lytte til autoriteter, byens mange brugere og specifikke tilbud fra de vigtigste arrangører selv i form af annoncer.

Udvalgt af AOK

Når noget er udvalgt af AOK, betyder det, at det af en eller anden grund fortjener særlig opmærksomhed. Der er ingen faste kriterier for udvælgelsen, men det kan for eksempel være et sted eller en begivenhed, som er god til prisen, et sted eller en begivenhed, der er særlig interessant for børn eller et arrangement, der er oppe i tiden. Fælles kan man sige, at alt, der er udvalgt af AOK, er af høj kvalitet, hvad enten det drejer sig om et sted, en begivenhed eller en film. AOKs annoncører har ingen indflydelse på, hvad der bliver valgt ud.

Byens Bedste

AOK har siden år 2000 uddelt den meget eftertragtede pris ”Byens Bedste”. Èn gang om året kårer vi alt fra ”Byens Bedste Restaurant” til ”AOK prisen” og det er dig, der er med til at bestemme, hvem der skal nomineres hvert år. Når nomineringen har fundet sted er det samtidig dig, der stemmer på, hvem der skal vinde. Vinderne kåres hvert år i juni måned.

Historie og ejere

AOK gik i luften den 18. november 1998 som et led i mediekoncernen Schibsteds skandinaviske Internetsatsning (der også inkluderede www.sol.dk). Inden årets udgang havde Det Berlingske Officin aktiemajoriteten i ejerkredsen bag AOK, og per 1. januar 2002 var AOK ejet af Metropol Online, som er 100 % ejet af Det Berlingske Officin. December 2004 købte Berlingske Tidende A/S AOK. I dag er AOK formelt en forretningsenhed i Berlingske Media. AOK beskæftiger mere end 30 ansatte indenfor redaktion, salg, marketing, kundeservice og design.

Kontakt AOK:

Indhold til AOK: Journalist, Stine Hansen: sha@aok.dk
Annoncesalg: Mikkel Ludvigsen, mlud@berlingskemedia.dk, tlf: 25 45 60 78