Føj til favoritter Del Send
Byliv | 04/04/16

Om AOK

AOK - både på nettet og i din avis

AOK er Danmarks største by-guide på nettet med informationer om oplevelser i København. AOK er inspirationskilden, du søger, når du vil have nye, interessante og gode oplevelser i byen.

På AOK.dk finder du mere end 35.000 adresser, over 3500 profiler på Københavns restauranter, cafeer, biografer, teatre og gallerier samt masser af omtaler af aktuelle begivenheder, som for eksempel biograffilm, teaterforestillinger, koncerter og forlystelser. Samtidig finder du inspiration og tendenser inden for shopping, trends og gode ideer til rygsækken og dametasken. AOK udsender ugentligt nyhedsbreve til mere end 100.000 brugere.

Stemmen til brugerne

På AOK.dk giver vi stemme til brugerne. Du kan som bruger oprette steder på AOK.dk og begivenheder i kalenderen samt anmelde, kommentere og debattere alle oplevelser.

Byens Bedste

AOK har siden år 2000 uddelt den meget eftertragtede pris ”Byens Bedste”. Èn gang om året kårer vi alt fra ”Byens Bedste Restaurant” til ”AOK prisen” og det er dig, der er med til at bestemme, hvem der skal nomineres hvert år. Når nomineringen har fundet sted er det samtidig dig, der stemmer på, hvem der skal vinde. Vinderne kåres hvert år i juni måned.

Historie og ejere

AOK gik i luften den 18. november 1998 som et led i mediekoncernen Schibsteds skandinaviske Internetsatsning (der også inkluderede www.sol.dk). Inden årets udgang havde Det Berlingske Officin aktiemajoriteten i ejerkredsen bag AOK, og per 1. januar 2002 var AOK ejet af Metropol Online, som er 100 % ejet af Det Berlingske Officin. December 2004 købte Berlingske Tidende A/S AOK. I dag er AOK formelt en forretningsenhed i Berlingske Media.

Kontakt AOK:

Indhold til AOK: Journalist, Katrine Sonne: kais@berlingske.dk
Annoncesalg: Mikkel Ludvigsen, mlud@berlingskemedia.dk, tlf: 25 45 60 78