Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 10/06/16

Ofelia Plads

  • Foto: Ikke oplyst Foto:

På københavnernes nye plads bliver der plads til det hele. Alt fra store til små koncerter, teaterforestillinger og arrangementer til den helt unikke naturoplevelse midt i byen – på en stille sommermorgen eller når efterårets stærke vinde sætter ind.

Området er placeret på Kvæsthusbroen, som tidligere har lagt anløb til færger og skibe og senere de mange events på Ofelia Beach. Siden Ofelia Beach lukkede og slukkede i 2012 har arkitekter, entreprenører og byggefolk arbejdet på højtryk for at bygge Københavns nye eventplads.

Den 275 meter lange mole er omgivet havvand og er nabo til Skuespilhuset, Papirøen, Operaen og Amalienborg. Molen bliver beriget af caféer, scener og et underjordisk P-anlæg som bliver et trækplaster til Ofelia Plads. Ofelia Plads vil lægge grund til alle typer events lige fra jazz og operakoncerter til sportsudfoldelser, festivaler, teaterforestillinger og meget mere.

Ofelia Plads byder velkommen udenfor med en række forskellige koncerter, aktiviteter og forestillinger fra 29. juni 2016 kl. 15, hvor pladsen åbner for offentligheden.

Fra pavilloner på pladsen bliver det muligt at købe billet til kanalrundfart med Nettobådene og Canal Tours samt mad og drikke til et kort eller langt hvil på pladsen. Du kan også nyde en kop kaffe til gåturen ude for enden af den 275 meter lange mole til et kig ned i vandet eller hele vejen op og ned langs Københavns havn.

Ofelia Plads er et samarbejde mellem fonden RealDania, Kulturministeriet ved Det Kongelige Teater og ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan. Sammen har de tre parter stiftet foreningen Ofelia Plads og derigennem forpligtet sig til at fremme og understøtte bylivet på pladsen gennem aktiviteter, driften og udviklingen af pladsen. I første omgang for en treårig periode.

Følg med på Facebook og ofeliaplads.dk for fremtidige arrangementer.

Hvad: Ofelia Plads
Hvor: Kvæsthusbroen, 1250 København K
Hvornår: Fra 29. juni 2016

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.