Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

Østerbro Huset

Østerbro Huset

Århusgade 103
2100 København Ø

Åbningstider

man-tor 8:30-16:00, man-tor 17:00-23:15, fre 8:30-19:00, lør-søn 8:30-17:15

Kontakt

35 38 12 94
 

 

 

 

Medborgerhuset på Østerbro er et hus, der summer af aktivitet. Her er der rig mulighed for at udfolde sig indenfor forskellige sportsaktiviteter som for eksempel gymnastik, rullehockey og rulleskøjteløb.
I 1980 fik Østerbro sit eget medborgerhus, da Østerbro Huset i Århusgade slog dørene op.

Opskriften var den samme, som da Indre By Medborgerhus blev etableret i 1978: En af de gamle sporvognremiser var blevet renoveret fra ende til anden, og der hvor de gule sporvogne i gamle dage overnattede, blev der nu spillet badminton. Det gør der stadig, men aktivieterne er siden blevet udvidet til også at omfatte værksteder og mødelokaler.

Medborgerhuset på Østerbro er et hus, der summer af aktivitet. Her er der rig mulighed for at udfolde sig indenfor forskellige sportsaktiviteter som for eksempel gymnastik, badminton, rullehockey og rulleskøjteløb.

Østerbro Huset er også arkitektonisk interessant. Husets fortid som sporvognsremise fornemmes tydeligt i den smukke hal, hvor de gamle bærende fyrretræsbjælker fremtræder rydeligt. De glade farver på væggene har Per Arnoldi stået for.

Henrik Lange

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.