Føj til favoritter Del Send
Byliv | 12/03/18

Nu kan du tippe AOK: Hvem skal være Byens Bedste 2018?

  • Foto: Iris Foto: Iris
Hvem fortjener at blive nomineret til Byens Bedste 2018? Nu kan du tippe AOK.

Hvem gør København til noget specielt? Hvor får man den bedste cocktail, den saftigste burger og de sjoveste kulturoplevelser? Og hvem har gjort noget helt særligt for bylivet det seneste år?

Til sommer kårer vi endnu en gang Byens Bedste, og vi har brug for din hjælp til at finde de nominerede.

Alt, du skal gøre for at tippe os om dine favoritsteder, -initiativer og -oplevelser, er at bruge hashtagget #byensbedste18 på Instagram eller Twitter og vise os, hvem du synes, der fortjener en nominering. Hvis du ikke er på Twitter eller Instagram, kan du komme med dit input ved at skrive en kommentar til denne artikel.

Se også: Her er kategorierne til Byens Bedste 2018

Det er AOKs jury, der vælger det endelige felt af nominerede i hver kategori, og vi kigger på alle bud for at få input til den endelige beslutning.

Du kan tippe os frem til mandag 2. april 2018.

 

Foto: Ikke oplyst

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Byens bedste!!!

Byens bedste cafe South harbour
Byens bedste takeaway Nordisk Falafel
Byens bedste bageri Juno Bakery

 

Cafe Kongedybet

Et super hyggeligt sted med virkelig god mad. Især deres brunch kan virkelig anbefales. Venlig betjening.

 

Veras Copenhagen som Byens Bedste Modebutik!!

Fordi København har brug for flere bæredygtige modebutikker!!

 

Byens bedste modebutik

Må være Veras Copenhagen, og snart med yderligere en butik i Pisserenden.

 

Jana

I vote for them. Excellent food and fun!

 

Souls

Souls for byens bedste 2018!! Delicious vegan & healthy food that keeps your heart happy and flowing, also because of the nice staff and cosy atmosphere. Just a lovely experience always!

 

Holm Cider

Holm Cider fordi det er originalt og ikke følger alle andre små barer! Der er et kæmpe udvalg af cidere, som man ikke ser andre steder og betjeningen er rar, god og nede på jorden.

 

Holm Cider

Holm Cider fordi det er originalt og ikke følger alle andre små barer! Der er et kæmpe udvalg af cidere, som man ikke ser andre steder og betjeningen er rar, god og nede på jorden.

 

NO STRESS COCKTAILBAR

*Byens bedste cocktailbar*

Jeg vil gerne nominere cocktailbaren "No Stress" til byens bedste cocktailbar!
Atmosfæren på No Stress er helt fantastisk! Den stemning er ikke at finde andre steder i københavn! Der er alt fra de hyggelige mariokart turninger til et proppet dansegulv på 2. sal! De har hele pakken!

Derudover servere de uimodståelig gode cocktails af alle slags! De laver alle sirupper, infusioner, garnish og juicer fra bunden - man ved det man køber, er kvalitet, hvor som der er lagt masser af arbejde og kærlighed i. Derudover har den danske partner jo vundet DM classic cocktails 2018, hvilket jo sætter prikken over i'et!

Klart Københavns bedste cocktailbar!

 

Project4 er byens bedste modebutik

Jeg synes at Project4 er en fantastisk modebutik med et virkelig spændende og eksklusivt udvalg af modetøj, smykker og sneakers til kvinder. Jeg elsker at de har så mange unikke ting og at de både har danske og udenlandske mærker.

 

Byens bedste 18

Jeg vil gerne nominere SimpleRAW til byen bedste veganske restaurant i år 2018. Caphorn som byen bedste brunch og Peder Oxes Kælder på gråbrødretorv som året cocktails.

 

Design By Kalle Shop: byens bedste nye butik

Jeg vil gerne nominere Design By Kalle Shop til byens bedste nye butik. Det er et fantastisk sted, hvor der både er alt hvad man kunne tænke sig hvis man er på udkig efter en lækker gave, tøj, blomster, creme, smykker. Det hele er nøje udvalg,t så der virkelig kun er lækre ting. Og så er der dejlig stemning i butikken, jazzkoncerter om sommeren på fortorvet udenfor og portvin på glasset om torsdagen. En lille personlig lille perle af en butik.

 

Byens bedste brunch

Sindsyg god brunch

 

Copenhagen Surf School

Jeg nominerer Copenhagen Surf School. De bidrager med at vise København frem på den bedste måde og ja så enddag til vands.
Det er en super måde at bruge et par timer på, uanset om det er sammen med venner eller familie.
Desuden sørger instruktøerne for en fantatiske stemmning, så man kan ikke andet end tage derfra i godt humør med vind i håret!

 

SOULS

Souls er seriøst byens bedste. Man kan få det hele, om det er brunch man er sulten efter eller en burger med sweet potatoe fries og det hele er bare så lækkert og virkelig hyggelig stemning!

 

Souls

Bedste restaurant i hele byen - fed “vibe” og super lækker mad - man aner ikke det hele er vegansk, så godt smager det.

 

Best takeaway is curry nation

I vote best takeaway for curry nation.

Nice people and food with good taste. They must win

 

Byens bedste takeaway

Curry nation er byens bedste takeaway.

Maden er så velsmagende og min kæreste og jeg har været der mindst 10 gange uden at blive skuffet en eneste gang.
Curry nation får derfor min anbefaling og håber at de vinder

 

Copenhagen Surf School

Kære AOK,

Jeg vil gerne tippe Copenhagen Surf School som byens bedste 2018. Jeg synes de bidrager til København på en anderledes, positiv og forfriskende måde. Man kan undre sig over, at man først ser sådan et initiativ nu, der på bedste vis udnytter en af Københavns bedste naturområder - Amager Strandpark. Derudover møder man på skolen det sødeste hold af instruktører, der sørger for at alle med garanti får en god oplevelse på vandet. De skal have mine bedste anbefalinger og jeg håber at flere i fremtiden vil få øjnene op for projektet!

Bedste Hilsner,
Line

 

byensbedste18

Helt klart Copenhagen Surf school - fed fed oplevelse

 

Curry Nation is best take away - period!

I vote for Curry Nation.

The make the asian food and it always taste good and fresh.
They need to win this time man!

 

Copenhagen surfschool

Hej AOK

Jeg havde en rigtig god oplevelse på Copenhagen surfschool sidste sommer, og jeg synes de gode drenge fortjener en pris!

Hilsen Karin

 

Curry Nation som bedste take away

Hej AOK

Curry Nation er bedste bud på byens bedste take away.

Sindsyg god mad, hvor der er fokus på kvalitet og god autentisk smag. Elsker deres mad og stemmer på dem

 

Copenhagen Surf School - Byens bedste

Copenhagen Surf School fortjener en nominering i Byens Bedste 2018.
Det er nyt, det er gennemført og der har ikke været én sur eller utilfreds surfer på deres kurser.
De åbnede surf-verden for mig, og jeg har planer om at tilbringe MEGET af min sommer i 2018 uden ved dem.

 

Palæo

Palæo fortjener en nominering da de har verdens bedste brunch og frokost! Min favorit er deres salat med sødekartofler og svampe toppet med frisk chili og gedeost!

 

Nominering af Copenhagen Surf School

Jeg vil gerne nominere Copenhagen Surf School til AOK prisen. Ole og Rasmus er for seje med deres surfmobil og altid gode humør ude på stranden. Surfing er sjovt og nu kan alle københavnere lære det på blot få timer. Surfskolen ligger et stenkast fra københavn k og er en enestående mulighed for at få en på opleveren.

 

Sødesager bertel salon

jeg stemmer pú byens bedste cheesecake som fúes hos bertel salon:=0

 

Byens bedste Burger

Cocks and cows skal helt sikkert have denne pris. Super lækre burgere og sides. Fantastiske cocktails og mega fed stemning!

 

Byen bedste modebutik: project 4

Project 4 skal helt sikkert vinde byens bedste modebutik. Den er så speciel, unik og helt sin egen. De har de fedeste sko, tøj og ikke mindst smykker som man ikke bare lige finder andre steder. Personalet er altid klar til at give en fantastisk service!

 

Byens bedste takeaway

Jeg stemmer på curry nation da deres mad altid smager godt og der er et udvalg fra flere køkkener.

Og så er de altid venlige og smilende. Synes at service betyder så meget i dag da flere steder giver stod service og her er curry nation også bare så gode.

 

Byens bedste modebutik - project4 !

Det er uden tvivl Project4!
Stemning er helt unik, og varerne er altid i lækker kvalitet. Det er en helt oplevelse at komme ind i butikken, og gå rundt på opdagelse blandt de mange ting. Der er næsten noget for enhver smag og enhver aldersgruppe, og det er en butik som altid er rar at komme ind i, fordi personalet altid er hjælpsomme. Helt klart et besøg hver, og en butik jeg elsker at handle i!

 

Byensbedste18 - nye butik: DesignbyKalle

Jeg vil gerne nominere Brønshøjs fede butik Design by Kalle til årets nye butik 2018.
For det første er butikken fyldt med lækre og særligt udvalgte ting - bl.a tøj, sko, smykker, dufte, cremer, keramik, kunst, lakridser, special designede items til Brønshøj og særligt mens corner med sjove gadgets og super gave ideer.
For det andet pga det som Martine og Kalle formår at gøre for byen gennem butikken - bl.a fredagsbar med smagsprøver, gadekoncerter (ofte med lokale musikkere), kreative workshops i samarbejde med andre lokale, VIP-aftener osv.
Derudover er der altid en meget hyggelig og imødekommende stemning og service i butikken og på de sociale medier bliver man updatet med nyheder, tilbud og masser af inspiration!
Alt i alt en helt skøn butik der gør en masse godt for byen!

 

Sødesager

Bertels Salon is the best cheesecake place in town!

 

Designbykalle #byensbedstenyebutik

Det er bestemt ikke kun udvalget af varer som trækker i undertegnede, når jeg meget ofte overvejer, og tager, en tur ned i Designbykalle shop på Frederikssundsvej 186 i Brønshøj.

Designbykalle er ikke "bare" en over-lækker butik! Martine og Kalle formår, på ganske få m2 at få plads smykker, tøj, keramik og ikke mindst et herrehjørne. Designbykalle er OGSÅ et sted hvor man kan kigge forbi og få en god musikoplevelse (både inde og ude), en snak, varme og en smagsprøve på hvad der lige er åbnet (eller bliver til lejligheden).

Jeg håber og tror Designbykalle (og jeg) har mange gode år foran sig, sammen.

Jeg vil derfor på det kraftigste, henstille til at Designbykalle bliver nomineret til byens bedste nye butik.

Endnu mere vil jeg henstille til at man selv tager en tur til 2700 og mærker den omtalte varme og ikke oplever den fede stil om stemning Designbykalle har.

De bedste hilsner,
Louis

 

Bedste takeaway er Curry Nation

Jeg synes Curry Nation skla vinde osm byens bedste takeaway.

De har det bedste mad og service. Smager altid godt og mætter godt

 

Byens bedste ølbar

Jeg vil gerne nominere Berlin Bar i kategorien ‘Byens bedste ølbar’ fordi Berlin bar har byens bedste og sødeste bartendere og fordi der altid er god stemning og rart at være. Og ja, så har de også gode øl...

 

Design by Kalle, Nye butik

Butikken "Design by Kalle" i Brønshøj, vil jeg gerne nominere i kategorien Nye Butik.

Der er altid nye trends i sko, tøj, skønhed og bolig.
Altid charmerende og venlig betjening.
Mange arrangementer fx politiske samtaler, musik arrangementer, fredags portvin, kreative arrangementer med fokus på bolig eller mode.

 

Designbykalle- skønneste butik

Jeg nominerer shoppen til Byens bedste Nye butik.
Skøn butik med de lækreste varer og en dejlig atmosfære. Man føler sig meget velkommen.
Godt udvalg af varer både indenfor tøj, kunsthåndværk, smykker og interiør- man bliver altid fristet, når man går derind. Tiltrængt frisk pust i Brønshøj.

 

Byens bedste for børn

HELT klart ZOO!!

 

Byens bedste Cheesecake- Bertels kager

Byens bedste Chessecake finder du hos Bertels kager. Jeg er vild med alle deres kager.

 

Designbykalle - fed og anderledes butik i Brønshøj !

"Designbykalle" butikken i brønshøj norminerer jeg til: #byensbedste18 - fantastisk service og altid smil på læben. Events gennem hele året og spækket med upcoming design fra DK og lokale kunsthåndværkere.

 

Madklubben Frederiksberg er fantastisk!

Hvis man leder efter et sted, der kan levere fantastisk mad, hyggelig stemning og usædvanligt servicemindet personale er Madklubben Frederiksberg det perfekte sted. Restauranten emmer af hygge og ro. Madens kvalitet er i top, og det er rart at stedet har et manifest, så man ved, hvad man går ind til. Derudover ligger restauranten lige ved metrostationen, så den er nem tilgængelig. Madklubben Frederiksberg fortjener helt klart at blive byens bedste anno 2018.

 

Byens bedste guilt-free brunch!

Helt sikkert den bedste brunch i byen, som man kan spise med god samvittighed og stadig blive mæt!

 

Cock’s and Cows

Cock’s and Cows som byens bedste burger.
Virkelig lækre burgere, og kæmpe plus, at de går så meget op i økologi.
Altid en fornøjelsen, at besøge deres restauranter og super god betjening.

 

Byens bedste takeaway

Helt sikkert SPRØD på Vesterbro fortjener en nominering som byens bedste takeaway. Det er virkelig lækker mad og søde ejere.

 

Byens bedste burger

Greenburger

Skønt med et sted med gode vegge-burgere.

 

Byens bedste cafe

South Harbour

Skønneste marokkanske mad og den sødeste betjening.

 

Byens Bedste Ølbar

Berlin Bar på Gammel Kongevej på Frederiksberg er klart byens bedste ølbar!
Hyggelige omgivelser, godt og ikke mindst meget forskelligt øl og et sympatisk personale der ved hvad de laver !

 

Den BEDSTE modebutik

PROJECT4 er uden tvivl Københavns BEDSTE modebutik.
De har et virkelig lækkert udvalg af tøj, smykker og sko/sneakers.
Jeg kan bruge virkelig lang tid i butikken, fordi der er så mange fede ting og detaljer i butikken og samtidig har de en super hyggelig stemning i butikken :-)

 

Byens bedste bageri

Bageriet Juno i århusgade, må være det bedste bageri nord for Paris.
Det bedste i København uden diskussion, og så er de søde, det er verdensklasse brød, og verdensklasse betjening og bageri, som du kommer til at holde af efter ganske få besøg. Brødet er i alle kategorier, sødt som syrligt, brugsbrød, som luxus, det bedste... og deres knækbrød gør mig glad.
Det er det bedste!