Føj til favoritter Del Send
Byliv | 01/04/15

Nu åbner Kødbyens kæmpe madmarked

  • Foto: Jeppe Bøje Nielsen Foto: Jeppe Bøje Nielsen
  • Foto: Torben Christensen Foto: Torben Christensen
  12  
På lørdag bliver drømme til virkelighed, når Kødbyen går amok i stader.

Så faldt det på plads.

Der har været tænkt, snakket og planlagt et godt stykke tid, men nu er det officielt. Kødbyen får sit store madmarked hver lørdag, og i de 70 planlagte stande kan man både købe ferske varer og færdiglavet mad, som kan nydes ved langborde.

Se også: Sådan ser Kødbyens Mad og Marked ud

Kødbyens Mad & Marked får premiere lørdag d. 4.4. 2015 og fortsætter hver lørdag frem til d. 26.9. 2015. Der er også planer om at lave yderligere ét søndagsmarked om måneden med et tema, der skifter fra gang til gang. Store højetider vil også få deres eget madmarked, så f.eks. der bliver stablet et julemarked på benene.

Læs også: København skal have nyt stort madmarked

”Vi vil se, hvad københavnere med en kok i maven kan, når de får muligheden. Vi vil se hvad vores yndlingsrestauranter, cafeer og grønthandlere kan, når de kommer lidt ud af komfortzonen. Vi vil lokke oplandets gode bondemænd og koner til byen, og vi vil give alle københavnere, spæd, ung og gammel, et marked i øjenhøjde med deres behov. Vi er både glade og ydmyge over at få lov til at skabe en oplevelse, der kan komme til præge København positivt i årene fremover,” fortæller Simon Bacon Aldinger Kullegaard, som sammen med Christian Lundgaard Astorp og Jacob Uhd Jepsen står bag det nye marked.

Læs også: Overskudsmad fra Kødbyens nye marked doneres til socialt udsatte

Skulle man være interesseret i at få sin egen stade på Kødbyens Mad & Marked skal man slippe 625 kr. for en stand med ferske varer og 750 kr. for tilberedt mad, og man kan både købe en stadeplads for én enkelt gang, flere gange eller rykke ind hele sæsonen.

”Du møder aldrig helt den samme stadesammensætning på Kødbyens Mad & Marked. Diversiteten betyder alt for os og den skal sikres via fleksibiliteten i bookingmulighederne og dynamikken på markedspladsen. Vi skal gøre det nemt og tilgængeligt både for ildsjælene bag disken og for kunderne foran,” siger han.

Følg dem på Facebook her.

Der er efterfest for åbningen af Kødbyens Mad & Marked lørdag d. 4. april kl. 18.00 på Noho i Kødbyen.

Hvad: Kødbyens Mad & Marked
Hvor: Kødbyen
Hvornår: Premiere lørdag d. 4. april 2015 fra kl. 10-18. Fortsætter hver lørdag og den første søndag hver måned frem til lørdag d. 26. september 2015

AOK Tjenester