Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 31/01/13

Nu åbner Den Arktiske Ring i Zoo

  • Tunnellen under Polarhavet er en af de helt nye attraktioner i Den Arktiske Ring, der åbner i Københavns Zoo tirsdag. Foto: PRTunnellen under Polarhavet er en af de helt nye attraktioner i Den Arktiske Ring, der åbner i Københavns Zoo tirsdag. Foto: PR
Københavns Zoologiske Have åbner i dag et helt nyt hjem for havens arktiske arter.

Nordpolen flyttede lidt nærmere på København, da Zoo tirsdag d. 5. februar åbnede den helt nye Arktiske Ring, der bringer de majestætiske isbjørne og hårdføre alke og lomvier helt tæt på publikum. Især det store nye bassin er bygget til både børn og bjørn. Gennem en glastunnel kan gæsterne gå ind under vandet, mens de to isbjørne svømmer forbi.

For fuglekiggerne er der også godt nyt. Zoos bestand af alke, lunder og lomvier har fået et helt nyt fuglefjeld med eget bassin og et stort ovenlysvindue. Her vil fuglene dykke efter føde i det halvandet meter dybe bassin, mens publikum kan se hele turen uden at forstyrre.

Det nye anlæg fylder i alt 3.200 kvadratmeter, og giver langt bedre betingelser for de fangede dyr. De arktiske dyr kan nu både svømme frit, og selv grave og rode efter føde, som de også gør det i det fri. Anlægget er blevet til efter en gave på 150 millioner kroner fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, oplyser Københavns Zoo i en pressemeddelelse.

Hvad: Den Arktiske Ring
Hvor: Københavns Zoo, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg
Hvornår: Den nye attraktion åbner tirsdag 5. februar 2013.
Hvordan: Entré koster 150 kroner for voksne, og børn indtil 11 år koster 90 kroner.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register