Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 29/08/17

Nørrebrohallen

  • Foto: PR Foto:
En hal der både både afholder sportsbegivenheder, »ind fra gaden-aktivitet«, hvor du kan dyrke sport uden at være medlem af en klub, koncerter, loppemarkeder og meget andet.

Nørrebrohallen tilbyder »ind fra gaden-aktivitet«, hvor du kan dyrke sport, uden at være organiseret i en klub.

Du kan spille badminton, fodbold, håndbold, basketball og volleyball i hallen og derudover er der fire squashbaner som også kan lejes. En badmintonbane koster 60 kroner i timen, en squashbane 80 kroner pr. time og de andre baner 250 kroner pr. time.

Det er en god idé at reservere en uge i forvejen, hvis du vil være sikker på at få en bane, og der skal betales ved reservationen. Det er også muligt at spille bordtennis og kegler, men dette kræver medlemskab af en klub.

Adskillige klubber holder til i hallerne. Først og fremmest basketballklubben Stevnsgade, der spiller sine kampe i den store hal. Der er en café i forhallen, hvor der er musikarrangementer to gange om måneden. Musikken ligger altid på en onsdag eller en torsdag, men hold øje med opslagene.

Udover at være en sportshal, bliver der også afholdt mange andre aktiviteter i hallen som events, lagersalg, loppemarkeder, koncerter og konferencer.

Brugeromtale
Oprettet af: Center for Sund Aldring 8. jul 2016
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.