Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 26/02/14

Nørrebro: De 5 på Blågårdsgade

  • Foto: Christian Als Foto: Christian Als

Props Coffee Shop

Blågårdsgade 5
2200 København N

Populært hangout med Nørrebro-puls til salg

Foto: Else Bjørn
På Blågårdsgade findes blandt andet Props Coffee Shop. Læn dig tilbage og nyd en kop kaffe eller en kold øl til lyden af pulserende Nørrebro. I weekenderne er der tæt af mennesker, for mange lokale fra Blågårdsgade-området og gæster holder til her. Du kan for øvrigt pludselig blive bedt om at rejse dig og finde en anden plads, for det er ikke kun drikkevarer, der er til salg - det er inventaret også.

Vinhanen

Baggesensgade 13
2200 København N

»En tank vin, tak!«

Foto: PR

På Blågårdsgade kan man gå ind på en vinbar og sige »En tank vin, tak«. Man kan selvfølgelig også bare nøjes med en flaske. Eller et glas. Og man kommer ikke engang til at slippe særlig mange penge for det. Hvis man kan undvære de hyggelige rammer, kan man også tage vinen med hjem.

Harbo Bar

Blågårdsgade 2D
2200 København N

Afslappet Nørrebro-stemning på Harbo

Foto: PR
Harbo Bar er endnu en af Blågårdsgade meget populære steder. I vintermånederne er der stuvende fuldt inden døre, og i varmt sommervejr er der dobbelt så mange mennesker på de udendørs bænke, som de er beregnet til - her opstår der hurtigt gadefeststemning. Øl og kaffe serveres til overskuelige priser, og enhver drik er tilsat afslappet og uformel Nørrebro-stemning.

Insula Music

Blågårdsgade 31
2200 København N

Støvede skiver i analog biks

Stemningsfoto Foto: Johannes Eisele, Scanpix
Det er ikke i denne pladebutik, du finder den nye fra Beyoncé. Hos Insula Music kan du dykke ned i de hemmelige mesterværker, eventuelt guidet af butikkens entusiastiske og hjælpsomme ejer. Her sælges også stadig kassettebånd, magasiner og cd'er - hvem sagde, at analog død? Ikke hos Insula Music.

Café Blågårds Apotek

Blågårds Plads 2
2200 København N

Store fadøl og musik med god samvittighed

Foto: Ikke oplyst

På Café Blågårds Apotek ordineres der store fadøl, højt humør og musikalske indslag til gæsterne. Mandag er jazzjamaften, onsdag er der sangskriveraften og i weekenderne bliver posen rystet med blandede musikgenrer. Cafeen er non-profit, og dine penge går til udvalgte sociale projekter.

 

Det mener brugerne..

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester