Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 28/04/14

Ni'mat Spa - Hotel Kong Arthur

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Ni'mat betyder slet og ret luksus på Indonesisk, hvilket ikke er langt fra sandheden i lokalerne. som ligger i forlængelse af hotel Kong Arthur.

1. maj 2012 indtog Ni'mat Massage & Spa Hotel Kong Arthurs spafaciliteter. De nye lokaliteter er ligesom de tidligere indrettet efter østasiatiske principper med varme farver, levende lys og lyde, som skal være med til at sætte tempoet i tankestrømmen ned.

Behandlingerne i huset er også hentet fra Østens tradition for huse, hvor det sociale samvær indgår som en naturlig del af massage, aromabad, dampbad og jacuzzi. Derfor kan du med fordel invitere veninden, kæresten eller din mor med til et anderledes rendez-vous i stedets orientalske vandtempel.

Det er gratis at benytte vandtemplet i forbindelse med en behandling, så kom godt en halv time inden for at komme ned i gear i damp eller i det 40 grader varme vand i jacuzzien.

Huset Ni'mat er også kendt for den holistiske oplevelse, der inkluderer mad. Her kan du f.eks. invitere en anden livstræt ledsager med til en "livsnyderaften", hvor du udover jacuzzi og massage får mad fra en af de lokale restauranter, for eksempel Sticks'n'sushi.

Behandlingerne varierer fra regulær sportsmassage til mere orientalske massageformer som thaimassage med yogastræk og 'Buddhas Olie,' hvor du får drypper olie på det tredje øje i forbindelse med en helkropsbehandling, der både indeholder body-scrub, krops- ansigts- og hovedbundsmassage.

Stedet gør i det hele taget meget ud af at forbinde krop og sind. Du kan dog også få regulære skønhedbehandlinger.
 
I Ni'mat er der både mulighed for at få behandling i rum med plads til en enkelt og i rum med plads til hele familien eller vennekredsen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.