Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 02/11/12

NASA GRAND OPENING

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Raider 2. nov 2012

Bag et stykke flagrende afdækningsplastisk glider fisk rundt i et stort akvarium udsmykket med hvide sten.

På den store glasflade, der gør akvariet til en art levende vægudsmykning hænger en sugemalle så stor som en colaflaske.

Ligesom sugemallen suger sig til glasset, suger vi os fast til troen på, at det nye ejerskab og PR-hold, sammen kan gøre den historiske natklub NASA, hvor sugemalle, akvarium og fisk har hjemme, til en succés.

Nasa beholder sit navn, og udseendet bliver det samme, men vi vil slå dørene op for et langt bredere publikum end tidligere.

Vi ønsker at lancere NASA under de samme ikoniske rammer, men med en helt anden tilgang til driften; her vil klubbens særlige udseende (som bliver totalt renoveret) danne ramme om en klub, der skal løfte natkluboplevelsen for dem, der har lyst til at opleve NASA's helt specielle stemning. Udover en række farverige temafester og særarrangementer, herunder release parties, after parties og fashion shows, så vil vi fokusere på at skabe en vedkommende og meget mere åben natklub. Vores DJ's vil spille aktuelle hits, men også fokusere på at bringe RnB og swingbeat lidt mere tilbage. Vi vil gerne med det nye NASA fokusere på det allervigtigste; festen og især stemningen! Stilfuldhed er vigtigt, men jetset manerer og champagne washing er passé. Vores cocktails og flasker, vil blive solgt på et rimeligt prisleje. Vores primære ambition, er nemlig at trække et publikum som kommer for at opleve noget lidt udover den sædvanlige natklub oplevelse. Private såvel som virksomheder, der ønsker en uforglemmelig aften med kollegaer og venner. Derfor har vi også inviteret musikere, kendte såvel som upcoming, til at optræde eller være gæste DJ's i november, december og januar. Vi håber på den måde at cementere NASA's nye renommé som en stilfuld, men åben natklub hvor musikken, servicen og festen er i absolut fokus.

Vi føler det er på tide at NASA relanceres under et mere menneskeligt og også mere nutidigt ydre. Rammerne er perfekte til det, det hele handler om; nemlig at skabe en fænomenal fest.

I er velkomne til at skrive såfremt I ønsker yderligere information om NASA's GRAND OPENING party, fredag d. 30. november 2012 kl. 22:00 på: rsvp@nasa-cph.dk.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register