Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 25/09/18

Moonchild Yoga Gathering - Copenhagen

Tidspunkt

Søndag 7. okt. 2018, kl 09:30

Nationalmuseet

Ny Vestergade 10
1471 København K

Åbningstider

Tir-søn 10-17. Mandag lukket. Dog åbent nytårsdag, 2. påskedag, grundlovsdag & 2. Pinsedag samt mandag i uge 42. Lukket 24/12, 25/12 og 31/12. Børnenes museum lukker kl.16.30 i weekenden.

Kontakt

33 13 44 11
 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Moonchild Yoga Gathering - Copenhagen

Brugeromtale
Oprettet af: Camille Laursen 25. sep 2018

Ladies and gentlemen, you asked and we answered!

Efter et fantastisk event i Aarhus i maj, er det nu tid til at afholde endnu et Moonchild Yoga Gathering - denne gang i København!

Vi glæder os til at byde jer velkommen i det smukke Nationalmuseet midt i Københavns centrum, til en dag fyldt med yoga, hygge og fantastiske goodie bags. Alle kan deltage uanset om du er øvet eller det er din første yoga time.

Eventet inkluderer to yoga timer med to super skønne yogi’s som står klar til at guide dig igennem de forskellige øvelser. Du skal ikke bekymre dig om at tage yoga måtte med, da vi sørger for, at I alle kommer til at stå på vores nye Moonchild yogamåtter, som I er velkommen til at tage med hjem, så du kan fortsætte din yoga rejse bagefter.

Pris er DKK 450,- (60€) og inkluderer:

- 2 x yoga timer
- Moonchild Yogamåtte (værdi 640,-)
- Goodiebag med sunde lækkerier

Denne dejlig yogadag begynder søndag morgen, hvor vi åbner dørene kl. 9.30 og så går vi i gang med den første yoga time kl. 10.00. Efter den første time, vil vi holde en lille pause inden den næste time, som vil starte kl. 11.30.

Vi håber, at I vil deltage i denne dejlig dag med mulighed for at give din krop en lille gave. Husk, hvis du har en veninde, som du gerne vil have med til yoga, så tag hende med! Eller hvis du er veninden, som gerne vil i gang med yoga, så meld dig til sammen med din bestie, og kom og nyd en hyggelig dag!

Vi glæder os til at se jer til Moonchild Yoga Gathering i København!

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort