Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 04/10/12

Mød Schwarzenegger på Rådhuspladsen

  • Foto:  AFP Photo/Paul J. Richards Foto: AFP Photo/Paul J. Richards
Arnold Schwarzenegger signerer sin nye selvbiograf i København 11. oktober. Arrangementet er åben for alle, der vil møde filmstjernen.

...
 
Bodybuilderen, skuespilleren og politikeren, Arnold Schwarzenegger, er i København 11. oktober for at uddele den nystiftede Sustania pris på Det Kongelige Teater. Og når man nu er i byen, kan man jo lige så godt slå et slag for sin nye selvbiografi.

Læs også: Arnold kommer til byen

Muskelbundet, der uden tvivl har haft et begivenhedsrigt og interessant liv, udgiver nemlig bogen ‘Mit Utrolige Liv’ tre dage før besøget i København og har afsat en time til at signere bogen.

Bogsigneringen finder sted på First Hotel Kong Frederik ved Rådhuspladsen mellem klokken 17 og 18 og er åben for alle, der vil have Arnolds kragetæer på den nye bog. Men man skal nok møde tidligt op og væbne sig med tålmodighed, det er trods alt ikke hver dag, det er muligt at møde så stor en stjerne og der vil med garanti blive rift om pladserne i køen.

AOK har fået fingre i tre eksemplarer af Arnolds selvbiografi og dem sender vi naturligvis videre til vores læsere. Vil du vinde 'Mit Utrolige Liv', så deltag i konkurrencen her under.

Hvad: Bogsignering af Arnold Schwarzenegger
Hvor: First Hotel Kong Frederik, Vester Voldgade 25
Hvornår: 11. oktober, kl. 17
Hvordan: Gratis

Konkurrencen slutter ons. 10. okt. kl. 12.00

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer jeg at AOK og Berlingske Media må kontakte mig, via e-post (e-mail, sms, mms, videobeskeder mv.), når Berlingske Media eller Berlingske Medias samarbejdspartnere har tilbud på aviser, magasiner, rejser, oplevelser, sportsudstyr, bil og båd, tøj og mode, fødevarer, bolig, elektronik, finans, forsikring, job og uddannelse, samt aktiviteter, arrangementer, konkurrencer og events.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register