Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 07/11/17

Mød Hella Joof, Jørgen Leth og mange af krimikongerne på dette års Bogforum

Tidspunkt

Bella Center

Center Boulevard 5
2300 København S

Kontakt

32 52 88 11
 

 

  • Bogforum har mere end 1600 punkter på programmet. Man kan bl.a. møde Hella Joof. Foto: Nils Meilvang / Simon Læssøe

    Bogforum har mere end 1600 punkter på programmet. Man kan bl.a. møde Hella Joof.

    Foto:
Der er mere end 1600 begivenheder såsom forfattermøder og debatter på dette års Bogforum, hvor man bl.a. kan møde Linse Kessler, Brit Bendixen, Hella Joof og mange andre. Igen i år er der også Bogforum for børn med masser af sjove og lærerige indslag.

Så er der igen bogfest for læseheste, når Danmarks største litterære event, Bogforum, finder sted, og det er dermed 26. gang, at dørene slås op til en spændende weekend i bøgernes tegn.

Programmet er som altid spækket med både kendte og rutinerede forfattere samt debutanter og masser af spændende events og foredrag.

Læs også: Jul i Tivoli vender tilbage med spritnyt tema

Dette års program består af mere end 1600 programpunkter.

Man kan bl.a. møde en lang række forfattere som Uffe Ellemann Jensen, der er aktuel med »Som blad i høst«, Hella Joof med »Båven om Gud«, Ritt Bjerregaard med »Valgt«, Lisbeth Zornig Andersen med »Arkimedes« og Frederik Lindhardt, der har skrevet bogen »Lidt af far«, som handler om hans fars demenssygdom. Derudover kan man også mødes Puk Damsgaard, Hanne Vibeke Holst, Sissel-Jo Gazan, Maria Helleberg, Anne Lise Marstrand Jørgensen og Jesper Wung-Sung m.fl.

Man kan også møde et fint udvalg af nogle af de bedste krimiforfattere på Bogforum som bl.a. Sara Blædel, Jesper Stein, Jussi Adler-Olsen, Michael Katz Krefeld, Paula Hawkins og Camilla Läckberg, der netop er udkommet med bogen »Heksen«.

Se billederne: Sådan så Christianshavn ud i gamle dage

Her vil også være flere kendte ansigter som Linse Kessler, Søren Ryge, Jørgen Leth, Britt Bendixen og YouTuberen Fie Laursen samt kagedronningen Mette Blomsterberg og bagedystdeltageren Micki Cheng, der er aktuel med sin første opskriftsbog »Mickis kager - når det skal være rigtig hyggeligt«.

Læs hele programmet for Borforum her.

Bogforum for børn

Bogforum er dog ikke kun for de voksne. Sidste år blev der nemlig lancerede et nyt familieområde med fokus på børnebøger og børnekultur. Det blev en stor succes som gentages i år, hvor man tilmed også kan besøge Bogforums skolescener, der på messens første dag afholder arrangementer for skoleklasser.

I Familieområdet kan de mindste bl.a. finde deres yndlings Pixi-bog og tegne deres helt egen historie lige til at tage med hjem, deltage i Guinness World Record-konkurrencen, hvor de kan vinde den nyeste rekordbog ved at gætte en falsk rekord, danse med, når Pixitrolden og Guitar-Krelle synger og spiller børnesange og meget andet.

Læs også: Guide: Gode legepladser i København

Der er også masser af kendte ansigter på Bogforum for børn som Motor Mille fra DR Ramasjang, Sebastian Klein, YouTuberen Rasmus Brohave og forskellige børnebogsforfattere.

Læs hele programmet for Bogforum for børn her.

Bogforum har været afviklet i Bella Center Copenhagen siden 2011. Før dette blev messen afholdt i Forum på Frederiksberg.

Hvad: Bogforum 2017
Hvor: Bella Center, Center Boulevard 5, Kbh S
Hvornår: 10. november til 12. november kl. 10-18
Hvor meget: 145 kr for voksne og 55 kr. for børn (4-12 år), der er rabat til studerende. Køb billetter her.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort