Føj til favoritter Del Send
Byliv | 09/11/16

Mit København: Michelle Kristensen

  • Michelle Kristensen er trænings- og ernæringsekspert og er ofte ekspert i Go’morgen Danmark på TV2. Foto: Joachim Wichmann

    Michelle Kristensen er trænings- og ernæringsekspert og er ofte ekspert i Go’morgen Danmark på TV2.

    Foto: Joachim Wichmann
Sundhedsguruen Michelle Kristensen bruger byen i sin træning.

Hvad laver du for tiden?

Jeg har netop udgivet en e-bog med sunde opskrifter til pauser helt uden sukker, og så arbejder jeg på et nyt website og en bootcamp app, der kommer i slutningen af december. Det glæder jeg mig meget til at se, hvordan folk reagerer på.

Hvor bor du i København?

På Amager, det er det nye Vesterbro. Det er skønt, fordi man stadig er tæt på, hvor det sker, og samtidig er naturen lige i baghaven. Det er ret unikt.

Hvordan bruger du byen til at træne?

Jeg løber meget i byen, og har jeg travle dage, så er jeg den klamme type, der løber til et møde og tilbage til kontoret. Det vil jeg slå et slag for. Det er en god måde at få træningen presset ind i hverdagen.

Læs også: Mit København: Gorm Wisweh

Hvilke steder træner du i byen?

Kongens Have. Der kan man lave styrketræning udenfor. Det behøver ikke være besværligt. Jeg bruger bare min egen kropsvægt. Havde jeg kontor tæt på, ville jeg  også bruge Søndermarken. Der er gode intervalbakker og fede faciliteter. Jeg kan godt lide, at byen gør noget for at få borgerne aktive og gøre sundheden lettere.

Hvor shopper du træningstøj?

Mit klædeskab er 80 procent træningstøj. Magasins sportsafdeling er fin, men jeg synes faktisk, at der mangler en sportsbutik, der udelukkende ville føre de lækreste træningsmærker. Der skulle være et fedt  mix. Det er kvindesegmentet, der skal rammes. Det kunne man godt slå på.

Læs også: Mit København: Adam Price

Hvor spiser du ude, hvis det skal være rigtig sundt?

Jeg er vild med 42 Raw. Det hele er grønsagsbaseret og vegansk. Jeg er ikke modstander af kød, hvis det er god kvalitet. Burgeren på 42 Raw er virkelig god, hvis de husker nok dressing. Man føler virkelig, man får en burger. Det er fedt også at kunne spise en burger på den sunde måde.

Hvordan kan andre bruge byen i deres træning?

Man skal ikke gøre det sværere, end det er. Man behøver ikke udstyr og et træningscenter. Hop i skoene og løb, hvornår du vil. Du kan altid komme hen til noget grønt og  noget ren luft. Udnyt de her træningsstativer, der er sat op, hvis du ikke orker at ligge på græsset. Det lægger op til, at man går i gang med at træne.

Hvad ville du lave hvis du havde en fridag?

Jeg ville løbe en tur på Amager Fælled, der er rart. Så ville jeg cykle til Helgoland og tage en badetur. Det er et dejligt sted selvom vandet er kold. Så ville jeg smutte til Frederiksberg og få en behandling hos Beauty Avenue, der er en fin lille perle. Efterfølgende ville jeg ses med en forsømt veninde på Meyers og få frokost. Om aftenen ville jeg samle alle mine bedste venner og veninder på Amasss med gode sjusser og mad.

Læs også: Mit København: Aura

Hvor er den bedste løberute i København?

Jeg elsker at løbe på Kastellet, Amager Fælled og ved Søerne. Der er virkelig mange gode ruter, og man får også et indblik i, hvad byen er og kan.

Indrøm det, du er jo ikke sund hele tiden. Hvor spiser du, hvis det skal være rigtig godt?

108. Det er en lille perle på Christianshavn, de har de lækreste morgenkager. Det er ret eksotisk. Her kan jeg godt lide at hænge ud om morgenen. Skal jeg ud om aftenen, er Amass virkelig lækkert, og der er skønt personale. Jeg er også vild med Pluto. Man skal altid passe på ikke at skubbe tallerknerne ned. Der er meget intimt og hyggeligt.

Hvad er det bedste ved København?

Der er kort til alt, om det er en vild bytur eller en rolig stund. Man skal ikke langt væk, hvis man ikke orker storbyen. Det er en lille storby, og det er ret unikt.

Hvad er det værste ved København?

Der er  vejarbejde over alt. Det er et Ilandsproblem. Det larmer. Jeg ved godt, man ikke må synes, det er træls, men det gør jeg.