Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 18/09/12

Lukkedag for Tivoli i København

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: Oplevelser 18. sep 2012

På søndag lukker og slukker Tivoli for årets sommersæson med Tivoli-Garden, sjov og spas på Pantomimeteatret og der sættes punktum for sommeren med et fyrværkeri fra Koncertsalens tag. Herefter gøres der klar til Halloween med nyt scary tema fra den 12. oktober.

Men før der slukkes for candyflossmaskinen og radiobilernes sidste sammenstød er overstået, står dagen i Pantomimeteatrets tegn, hvor forestillingen ”Tak for i år” spilles. Det er årets "sidste forestilling" og den består af en kavalkade af skøre optrin, hvor der gøres tykt grin med pantomime og ballet. ”Tak for i år” kan ses søndag kl. 15:30

Tivoli-Garden takker af…
De mindste kan på søndag for sidste gang denne sommer opleve Rasmus Klump og Ole Kibsgaard optræde på Plænen med bl.a. Skæg og Columbine kl. 13. Og skægt bliver det også, når Tivoli-Garden for sidste gang trækker i gallauniformerne. I stil med ”Last Night of The Proms” i London er Tivoli-Gardens sidste gallaparade søndag kl. 19.00 forbundet med en række overraskelser. Gallaparaden afsluttes på Plæneområdet, hvor Havens gæster og drengenes forældre deltagerne i løjerne.

Tivoli lukker med et knald
På årets sidste sommersæsonsøndag afsluttes sæsonen med et fyrværkerishow, der er tilsat musik. Musikeren Mike Sheridan står bag musikken og fyrværkerimesteren Gunnar B Knudsen står bl.a. bag de mange lysbomber

På gensyn til Halloween
I år bliver Halloween sæsonen i Tivoli udvidet med en ekstra uge, hvor gæsterne inviteres til hyggelig-uhygge i dagtimerne, og som noget nyt lanceres et uhyggeligt Scary område for alle over 12 år efter kl. 18. Halloween i Tivoli kan opleves fra den 12. til og med 28. oktober.

Læs om flere begivenheder på http://www.tivoli.dk/kalender/

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register