Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 07/11/17

Lav din egen jule-uro - familieworkshop

Tidspunkt

Dansk Arkitektur Center

Strandgade 27 B
1401 København K

Åbningstider

Mandag-tirsdag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-21
Torsdag-søndag kl. 10-17

Kontakt

32 57 19 30
 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Lav din egen jule-uro - familieworkshop

Brugeromtale
Oprettet af: DAC 7. nov 2017

Sammen med Kinetic Mobiles Copenhagen inviterer DAC indenfor til et juleværksted hvor hele familien kan være kreative sammen og skabe smuk julepynt på en utraditionel og anderledes måde. Hver familie laver selv deres egen uro, og tager den med hjem efter workshoppen. Her kan den pryde i julestuen eller lægges som gave under træet.

Kinetic Mobiles Copenhagen er specialiseret i at designe og samle bevægelige uroer. Den lille designvirksomhed, består af designerne Stine Bloch Tranekjær og Kenneth Gyde Poulsen, som fra deres værksted på Amager, siden 2015 har produceret de håndlavede mobiler.

Som en hængende skulptur, placerer uroen sig et sted mellem kunst og arkitektur, når den ved hjælp af former, farver og komposition forholder sig til rummet omkring den. Nøje afstemte balancepunkter, berøring og luftstrømme er med til at sætte mobilen i bevægelse. Inspirationen til uroerne stammer blandt andet fra den anerkendte amerikanske skulptør Alexander Calder, som er ophavsmanden til den modernistiske uro.

DAC stiller materialer og værktøj til rådighed samt kyndig vejledning fra Kinetic Mobiles Copenhagen og DACs arkitekt- og designuddannede undervisere og sikrer at du kommer vel i mål med netop din uro.

Billetten dækker over materialer til én uro – uagtet om du laver den alene, sammen med en ven eller I er fem til at designe og samle.

Vi glæder os til at tage imod i vores hyggelige pakhus – og lover gennemført julestemning og hygge.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort