Føj til favoritter Del Send
Byliv | 17/02/12

Lang næse til skøjteglade københavnere

  • Foto: Annelene Petersen Foto: Annelene Petersen
Regnvejret gennem de seneste par dage gør, at det er slut med at færdes på Søerne i København.

Skøjtelystne københavnere og andre isglade personer i hovedstaden må se sig om efter et andet sted end Søerne i København, hvis den daglige trang til færden på glat underlag skal stilles.

Københavns Kommune oplyser, at der fra middagstid fredag er lukket for adgang til Søerne, som ellers i den seneste tid har lagt underlag til alt fra ishockeykampe til drabelige styrt fra urutinerede skøjteløbere.

Den er den seneste tids regnvejr, der sætter en stopper for adgangen til Søerne. Regnen gør nemlig, at der ligger meget vand på overfladen, og det kan skabe farlige situationer, oplyser kommunen på sin hjemmeside.

Læs også: Her er byens skøjtebaner

- Det betyder, at man ikke kan se isen, og om der er skader i isen, der gør den usikker. Der kan også være en fastfrosset gren eller andet, som stopper en skøjte, så man falder.

Københavns Kommune oplyser, at Center for Park og Natur er klar til at lave nye skøjtebaner og igen give adgang til Søerne, hvis der kommer en ny frostperiode.

- Københavns Kommune skilter i år med blå skilte »færdsel på isen tilladt«. De blå skilte bliver sat op, når isen åbnes for færdsel. Er der ikke noget skilt, er der lukket for færdsel, oplyser kommunen.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester