Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 17/04/18

Kunstforeningen GL STRAND

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
De smukke lokaler danner ofte rammen om nogle af byens mest spændende udstillinger. De fem årlige udstillinger koncentrerer sig oftest om internationalt og dansk maleri, skulptur, installation og foto fra dette århundrede.

Kunstforeningen har ikke selv en fast samling, og det synes at motivere dem, når dørenen så slås op løbende for de seks til otte årlige udstillinger. Til hvert udstilling afholdes et event og derudover har Gl Strand også et varieret film udvalg i kunstbiografen.

Hvert år inviterer Kunstforeningen afgangselever fra Det Kgl. Dansk Kunstakademi til at udstille egne værker. Derudover koncentrerer udstillingerne sig oftest om internationalt og dansk maleri, skulptur, installation og foto fra dette århundrede.

Gl Strand samarbejder med udstillingsstederne Kunsthal Charlottenborg, Den Frie Udstillingsbygning, Kunsthallen Nikolaj og Overgaden Institut for Samtidskunst om at styrke opmærksomheden på samtidskunsten i København.

I 2009/10 gennemgik Kunstforeningen GL STRAND en gennemgribende renovering for 48 mio. kroner. Ved genåbningen til september rummede den fredede bygning en ny bogcafé og en festsal til udlejning.”

Brugeromtale
Oprettet af: GL STRAND 10. sep 2012
Senest redigeret af GL STRAND 19. apr 2018

Kunstforeningen GL STRAND er en moderne kunsthal beliggende i centrum af København. GL STRAND danner årligt ramme om 6-8 udstillinger, et varierende filmprogram i Kunstbiografen, en møderumsinstallation i Montanasalen og et levende arrangementsprogram i tilknytning til de skiftende udstillinger.

Udstillingerne retter sig mod et bredt publikum og afspejler til enhver tid vores samtid. Enten ved at have fokus på kunsthistoriske temaer i et nutidigt perspektiv eller ved at præsentere de helt nye tendenser på den danske og internationale kunstscene.

I de seneste år har GL STRAND således vist udstillinger af bl.a. Stanley Kubrick, Tove Jansson, Malene Landgren, Klara Kristalova, Mario Testino, Per Kirkeby, Louise Bourgeois og David Lynch.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.