Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 17/04/18

Kulturtårnet

  • Foto: Scanpix
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Gammelt brotårn er forvandlet til livligt kulturhus på Knippelsbro.

De irgrønne tårne på Knippelsbro fungerede i sin tid som kaffestue for de gamle bropassere på Knippelsbro midt i København. I dag er det ene af de gamle tårne fra 1937 forvandlet til et kulturhus i miniformat.

Højt hævet over Københavns Havn kan man nu deltage i en lang række forskellige kulturelle arrangementer, der byder på alt lige fra fællesspisning til udstillinger, koncerter og meget andet.

Besøgende kan også få sig et helt unikt view fra den lille balkon, der snor sig om toppen af tårnet.

Kulturtårnet byder på arrangementer der rammer ned i alle aldersgrupper. Nogle events er mest for en yngre målgruppe, men her er oplevelser for alle. Det kan være et arrangement med bådbyggeri for de yngste, performance med en kunstner der smider tøjet, ifører sig ler og spiller på en shaman-tromme for de noget ældre, samt fotoudstillinger, talks og meget meget mere.

Kulturtårnet er drevet af Foreningen Kulturtårnet på Knippelsbro, og er desuden støttet af Københavns Kommune og Realdania.

Brugeromtale
Oprettet af: Malthe B. K. Merrild 20. maj 2018
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.