Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 16/04/18

KU.BE

  • Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen
3800m2 slaraffenland med masser af oplevelser indenfor kultur, sundhed og bevægelse.

I 2016 fik københavnere og frederiksbergensere et sprit nyt bevægelses- og kulturhus på Frederiksberg. KU.BE er som ingen andre steder.

KU.BE er et kulturhus for alle. Hvad enten du er plus 65 og vil løbetræne, lære tango eller danse zumba. Du kan også opleve en teaterforestilling, eller tage ungerne med ind og få en sanselig oplevelse. Et kulturhus som i den grad passer til København anno 2018.

Masser af leg både ude og inde

I det store kulturhus kan ungerne store som små boltre sig på masser af plads. Det store legeområde har som formål at udvikle børnenes bevægelsesglæde, motorik og kropsbevidsthed samtidig med at man styrker sine sanser.

Man kan både lege ude og inde. Her kan man komme op i højderne, udfordre klatreevnerne og tage en tur på de store rutsjebaner. Der er masser af finurlige og fede legeinstallationer i hele huset.

KU.BE rummer også en café, der har åbent hver dag.  Mandag-fredag kl. 10.30-17.30, lørdag kl. 10-17.30 og søndag kl. 10 -14.30. Cafeen hedder Café Glad og er en socialøkonomisk virksomhed under Glad Fonden. Her kan man spise sund, lækker, hjemmelavet mad der er lavet af en stab af medarbejdere, som består af både professionelle kokke og assistenter med og uden handicap.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.