Føj til favoritter Del Send
Byliv | 11/02/13

Kofi Annan gæster København

  • PR, AOK Foto: Ikke oplystPR, AOK Foto:
Han har arbejdet for at fremme international ro og orden det meste af sit liv. Han har siddet som FN-generalsekretær fra 1997 til 2006. Og senest har han markeret sig som fredsmægler i en af nyere tids blodigste konflikter i Syrien. Nu kommer Kofi Annan til Danmark.

Der er fuldstændig udsolgt, når Kofi Annan besøger Danmark i marts i forbindelse med dette års International Forfatterscene. Her får heldige danskere mulighed for at suge til sig af erindringernes dramatik, når den tidligere FN-generalsekretær fortæller om sin selvbiografi, Et liv i Krig og Fred, der netop er udkommet på Dansk. I samarbejde med sin danske medforfatter Nader Mousavizadeh besøger han Det Kongelige Bibliotek til en snak om rejsen fra Ghana til New York og sine 40 års arbejde for De Forenede Nationer.

Kofi Annan fik styrket FN-generalsekretærembedet, mens han sad på posten, og det kan være derfor, at selvbiografien Et liv i Krig og Fred ifølge amerikanske anmeldere er med til at understrege, at løsninger på globale udfordringer er inden for rækkevidde, hvis viljen og modet er der.

Hvad: International Forfatterscene
Hvor: Det Kongelige Bibliotek
Hvornår: Kofi Annan 19. marts kl. 15.
Hvordan:Læs mere her