Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

Københavns Kommunes Legepladser: Remiseparken

Remiseparken består af to legepladser: En bondegård med dyr, ridebane og soppesø og overfor en byggelegeplads med klatrevæg, værksted, hockeybane og haver. Afhængig af årstiden kan børn bygge huse, lave kaninbure og meget mere.
Remiseparken består faktisk af to legepladser: Bondegården og Byggelegepladsen.

Bondegården er en af de største og mest attraktive legepladser i Københavns Kommune. Ikke mindst fordi den har weekendåbent og er et oplagt udflugtsmål for forældre og børn om sommeren. I Bondehuset kan junior møde alle bondegårdens dyr, og de lidt større kan endda få sig en ridetur.

Ud over dyrene har Remiseparken også mere almindelige legefaciliteter at byde på, foruden en soppesø, som det er skønt at stikke tæerne i om sommeren.

Byggelegepladsen, hvor børn og voksne har lavet et stort legelandskab, ligger overfor bondegården og er åben mandag til fredag.

Her er blandt andet et kæmpeskib med klatrevæg og mulighed for at gå på opdagelse i en stor labyrint. Afhængig af årstiden kan børn bygge huse, få hjælp til at ordne cyklen, lave kaninbure og meget mere.

Ofte er der mulighed for for at bage snobrød (grupper kan bestille snobrødsbagning). Legepladsen er specielt egnet for børn mellem 6 og 14 år.

Desuden har den som en af få legepladser i kommunen en hockeybane.

Vær i øvrigt opmærksom på, at pædagogerne ikke er her for at passe børnene. De kan ikke tage ansvaret for at barnet bliver på legepladsen. Til gengæld arrangerer personalet ofte forskellige inden- og udendørs aktiviteter som sportsturneringer, skattejagt, papirsklip og lignende.

Rikke Detlefsen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.