Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/10/07

Københavns Hovedbibliotek

Københavns Hovedbibliotek

Krystalgade 15
1172 København K

Åbningstider

Sommer (1/4-30/9), Man-fredag 10.00-19.00. Lørdag 10.00-14.00, Vinter (1/10-31/3), Man-fredag 10.00-19.00. Lørdag 10.00-16.00

Kontakt

33 73 60 60
 

 

 

 

  • Hovedbiblioteket Krystalgade 15 i København. Foto: Brian BergmannHovedbiblioteket Krystalgade 15 i København. Foto: Brian Bergmann
Hovedbiblioteket i Krystalgade er et smukt og ganske overskueligt hovedbibliotek, størrelsen taget i betragtning. Hovedbibliotekets styrke er det store udvalg i specialbøger, blandt andet den store afdeling med kunst, musik samt aviser.
Hovedbiblioteket i Krystalgade er et smukt og ganske overskueligt hovedbibliotek, størrelsen taget i betragtning. Hovedbibliotekets styrke er det store udvalg i specialbøger, blandt andet den store afdeling med kunst og musik.

Det er helt klart bøgerne, der er lettest at komme i nærheden af. Lige så snart jagten går ind på mere specielle materialer som musik eller videofilm, bør du reservere i forvejen. Du skal nemlig være mere end almindelig heldig for tilfældivis at løbe ind i den film eller cd, som du gerne vil have med hjem. Derimod har Hovedbiblioteket altid en lang række specielle håndbøger, som du kan komme forbi og bladre i, men som ikke kan hjemlånes. Det samme gælder det store udvalg af aviser og magasiner.

Har du gæster fra udlandet, er det ikke utænkeligt, at de vil sætte pris en tur på Hovedbibliotekets avislæsesal. Her finder du et væld af danske og udenlandske dagblade, og der er mulighed for at læse internet-udgaver af udvalgte internationale aviser. Du kan også hente pjecer og anden information fra det offentlige i stueetagen.

Hovedbiblioteket i Krystalgade blev åbnet i Daells Bolighus' gamle bygning i begyndelsen af 1990'erne, efter at have ligget på Kultorvet i en menneskealder.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.