Føj til favoritter Del Send
Byliv | 07/03/18

København får 4500 m2 trampolin-paradis

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Klar, parat, spring. Nordhavn åbner enorm klatre- og trampolinpark.

Alle fans af Ninja Warrior, parkour og vild hoppen omkring kan godt begynde at spidse ører.

Læs også: Guide: 5 sjove kunstoplevelser for børn

I løbet af uge 12 - det er fra mandag 19. marts - vil Airtrix Klatre & Trampolinpark indvie trampolinerne til en af Europas største haller for fysisk leg. Airtrix ligger på Kattegatvej 4, ca. 2.5 kilometer fra Nordhavn Station.

Foto: PR

Her er ejerne bag det i forvejen kendte Dinos Legeland gået all in og fået bygget 4500 m2, som lokker alle hoppe- og klartreglade sjæle med store trampolinområder, ninjabaner, parkour/freerun, skumbassiner og kæmpe airbags med udspring og udfordringer af forskellige slags. Her er også trapez, trampolin-basketball, performance trampoliner, trampolin-høvdingebold, trampolin-fodbold og interaktive trampolinspil. Slap af der skal leges igennem.

Læs også: Planetariet er klar med spritny udstilling: Kom med ud i rummet

»Vi glæder os til at byde velkommen til dette udstyrsstykke af en adrenalinpark. Selvom trampolinparker er ekstremt populære og meget udbredte i resten af den vestlige verden, er det en forholdsvis ny form for forlystelsespark i Danmark. Vi ser frem til at tilbyde en Rolls-Royce-model til alle vores kommende gæster,« siger Carsten Olesen, der er iværksætteren bag Airtrix, og fortsætter:

»Vi gør aldrig noget halvt og bruger måske lidt for mange penge, når vi bygger. Men til gengæld regner vi med, at gæsterne godt kan mærke den ekstra energi, der er lagt i produktet, og som giver dem den bedste oplevelse i vores parker.«

Foto: PR

Der er skam også tænkt på de små, som måske ikke helt er klar til de store ninja-udfoldelser. Her er nemlig blevet bygget et miniland, hvor børn under fem år kan give den gas. Og når hele familien, fødselsdagen, polterabenden eller hvem man nu er derude med har hoppet sig godt sultne og tørstige, så kan man gå i den tilhørende café med mad og drikke.

Entré koster fra 130 kr. for en times AirJump, og man skal have skridsikre trampolinstrømper på - de kan også købes derude til en 20'er.

Foto: PR

Hvad: Airtrix Trampolinpark
Hvor: Kattegatvej 4, 2150 Nordhavn
Hvornår: Åbner i løbet af uge 12 - følg med på deres hjemmeside
Hvordan: Se mere lige her