Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 31/10/12

Klar, parat - gro!

  • Hvert år i november beder Movember mænd over hele verden om at anlægge overskæg for at skabe opmærksomhed og indsamle vigtige midler til støtte af mænds helbredsproblemer. efter en måned mødes man til en fest og kårer det bedste overskæg i forskellige kategorier. Foto: Nils MeilvangHvert år i november beder Movember mænd over hele verden om at anlægge overskæg for at skabe opmærksomhed og indsamle vigtige midler til støtte af mænds helbredsproblemer. efter en måned mødes man til en fest og kårer det bedste overskæg i forskellige kategorier. Foto: Nils Meilvang
I morgen er det 1. november, og hvad så? Jo, de senere år vil den opmærksomme borger have bemærket, at mange mænd pludselig begynder at gro skæg. Det skyldes at november er blevet til movember. I morgen kan du møde op på Custom House og være med fra start i konkurrencen om byens skæg.

----------------------------------------

I morgen er det 1. november, og det betyder ikke kun efterår og optakt til jul. Fra i morgen opfordres mænd i alle aldre til at lade skægget gro. Det bliver ikke nødvendigvis et kønt syn, men det skaber til gengæld opmærksomhed om prostatakræft. Flere steder i byen vil der være arrangementer, som sammen med skægget skal skaffe midler til kampen mod den frygtelige sygdom.

På Custom House vil der fra i morgen være en række happenings, som skal forene humor og underholdning med en alvorlig sag. I morgen lyder startskuddet med en “Shave Down” fra kl. 15 - 18, hvor den professionelle italienske barber Salvatore Mastruzzo fjerner alt hår fra ansigtet på fremmødte mænd, så de er klar til at gro et velvoksent fuldskæg i løbet af november måned.

Efter barberingen vil der blive serveret Movember cocktails, mens en fotograf tager billeder af alle deltagere for senere at kunne dokumentere, hvem der har groet det flotteste skæg. De første 30 personer, der stiller op til “Shave Down” får desuden en goodiebag fra Gillette.

Hvad: Movember, Shave Down

Hvor: Custom House, København

Hvornår: Torsdag den 1. november kl. 15.00 - 18.00

Hvordan: Tilmelding på www.customhouse.dk

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register