Føj til favoritter Del Send
Byliv | 15/02/13

Kig med på Metrobyggeriet

  • Foto: Dragør Luftfoto Foto: Dragør Luftfoto
Lørdag 23. februar inviterer Metroselskabet nysgerrige Københavnere til at kigge bag hegnet og ind til byggepladsen på Kongens Nytorv, hvor den nye Cityring er ved at blive bygget.

Nogle er irriterede, andre nysgerrige og endnu andre spændte på den nye Cityring, som kun er synlig i bybilledet på grund af de mange byggepladser, hvor de fremtidige metrostationer kommer til at ligge.

Lørdag 23. februar kan man få løsnet op for sin nysgerrighed, lukket nogle fordomme eller få svar på sine spørgsmål omkring Metrobyggeriet og den kommende Cityring.

I hvert fald inviterer Metroselskabet folk indenfor på byggepladsen på Kongens Nytorv mellem klokken 10 og 14, hvor man kan se hvor langt byggeriet er kommet. Et område på byggepladsen bliver afspærret, så det er sikkert for både voksne og børn, at kigge ind på byggepladsen uden at bruge sikkerhedsudstyr og mens der serveres kaffe og popcorn, kan man skyde løs med sine spørgsmål om byggeriet.

Klokken 13 vil projektleder, Mimi Larsson fortælle om byggepladsens udsmykning, samt om de planer der er for udsmykning når stationen står færdig. Det er naturligvis gratis at kigge ind bag hegnet i tidsrummet mellem 10 og 14.

Hvad: Åben byggeplads
Hvor: Kongens Nytorv
Hvornår: 23. februar, kl. 10-14
Hvordan: Gratis