Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 30/08/11

Kifak

Kifak

Staldgade 8
1713 København V

Åbningstider

Hold øje med denne hjemmeside eller Sabaahs profil på Facebook for at følge med i de mange aktiviteter og events på Kifak.
 

Type

S-tog og metro

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: CITY ATTACK 30. aug 2011

Kifak - et sted i Kødbyen som skal danne ramme om unikke og anderledes kulturaktiviteter som Sabaah-fester, koncerter, udstillinger m.m. Kifak ligger i Kødbyen lige ved siden af Warehouse9 og Øksnehallen ved Halmtorvet.

Hovedformålet med Kifak er at skabe et socialt og kulturelt forum for minoritetsgrupper i Københavns LGBTQ-miljø: etniske minoriteter, transseksuelle, queers m.m. Kifak skal bidrage til Københavns LGBTQ-miljø med et bredt udvalg af sociale og kulturelle aktiviteter såsom musik, dans, debat, foredrag, koncerter, workshops, seminarer, fester, udstillinger, performance og andre arrangementer, som kan skabe en anderledes og unik kultur for Københavns undergrunds-LGBTQ-miljø.

Kifak er et ikke-kommercielt sted og kan ikke lejes til aktiviteter med økonomisk indtjening som formål. Til gengæld kan alle med en idé eller et projekt, som kan støtte Københavns undergrunds-LGBTQ-miljø, sende en ansøgning om at afholde et arrangement.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.