Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 05/12/16

Keynotepictures

Brugeromtale
Oprettet af: Keynotepictures 5. dec 2016

Fotograf Sune Tølløse står bag Keynote Pictures. Han har en bred erfaring som fotograf blandt andet inden for erhverv, foredrag, politik og privatportrætter, kan Keynote Pictures påtage sig enhver opgave med omhu og engagement. Sune opererer ofte ude i marken og tager fotografier on location, hvor han lader sig inspirere af de forskellige omgivelser han møder.

For Keynote Pictures handler det i høj grad om at indfange det menneske, der er i centrum og stemningen, der omgiver mennesket. Det er ikke altid nemt at indfange personlighed og kropssprog på et fotografi, som det opleves i nuet - en udfordring Sune holder meget af at tage.

Deres speciale er inden for fotografering af foredragsholdere, der kræver at fotografen tilpasser sig sine omgivelser hver gang.

Ønsker du at få taget et billede af dig i action til et foredrag eller vil du gerne have taget et portræt, der viser hvem du er, er du altid velkommen til at kontakte Keynote Pictures. Du kan ringe til os på 28 73 92 92 eller sende en besked på hjemmeside www.keynotepictures.dk.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester