Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 21/11/12

Kenyas kvinder vinder på velgørenhedsbanko i Øksnehallen

  • Igen i år afholder udviklingsorganisationen Mellemfolkeligt Samvirke "Überbanko" i Øksnehallen. Der er udsigt til præmier for mere end 150.000 kroner til de heldige, lover arrangøren. Foto: Kenn Thomsen

    Igen i år afholder udviklingsorganisationen Mellemfolkeligt Samvirke "Überbanko" i Øksnehallen. Der er udsigt til præmier for mere end 150.000 kroner til de heldige, lover arrangøren.

    Foto: Kenn Thomsen
Søndag bliver en god dag for både kvinder i Kenya og københavnere med hang til banko, når Mellemfolkeligt Samvirke indbyder til Überbanko i Øksnehallen. Arrangøren lokker med præmier for over 150.000 kroner.

Pladerne med tal og de små lapper af papir er fundet frem, når Øksnehallen søndag giver husly til dette års udgave af udviklingsorganisationen Mellemfolkeligt Samvirke bankospil. Arrangøren har selv døbt spillet "Überbanko", for overskuddet bliver nemlig til udviklingsmidler, der i år går til udvikling af kvinders rettigheder i Kenya, oplyser Mellemfolkeligt Samvirke.

Tidligere bankospil har givet organisationen mere end halvanden million kroner til arbejdet for verdens fattige, og den succes håber Mellemfolkeligt Samvirke at kunne gentage i år. De sponserede præmier er nemlig ved at være på plads. - Vi er overvældede over, at så mange virksomheder og forretninger bakker op om Überbanko, selvom krisen måske kradser. Men det er jo en begivenhed, som samler penge til nogle af klodens mest modige kvinder, og jeg kan godt forstå, virksomhederne gerne vil bidrage og forbindes til den kamp, siger Camilla Laudrup, chef for eksterne relationer i Mellemfolkeligt Samvirke i en pressemeddelelse.

Arrangøren lover, at Überbanko ikke byder på "røgfyldte lokaler, man normalt forbinder med banko", men derimod vil Øksnehallen søndag give de heldige designgaver, mens sangeren Clara Sofie vil optræde. Gavelister tæller blandt andet skønhedsprodukter, mærkevaretøj fra ABC Mokka, Rosendahl, Carlsberg, Tromborg, Rice og Le Klint, oplyser Mellemfolkeligt Samvirke.

Hvad: Überbanko, se mere på Facebook og på Mellemfolkeligt Samvirkes egen hjemmeside.
Hvor: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V
Hvornår: Søndag 25. november klokken 14.00 til 18.00
Hvordan: Entré koster 150 kroner, og den første plade koster 100 kroner. Billetter kan købes på Billetnet.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register