Føj til favoritter Del Send
Byliv | 24/10/17

Kæmpe ski-event i København aflyst: Mø og verdensstjerner kunne ikke sælge billetter

  • Arkivfoto. Et gigantisk ski- og snowboard-hop som dette bliver bygget på i B&W-hallerne, når Copenhagen Winter Games løber af stablen. Foto: Jonathan Nackstrand

    Arkivfoto. Et gigantisk ski- og snowboard-hop som dette bliver bygget på i B&W-hallerne, når Copenhagen Winter Games løber af stablen.

    Foto: Jonathan Nackstrand
  • Mø på Northside i 2014. Foto: Axel Schütt

    Mø på Northside i 2014.

    Foto: Axel Schütt
  12  
Det stort anlagte ski-og musikevent Copenhagen Winter Games er blevet aflyst.

Arrangementet, der skulle have været afholdt den 3.-4. november i København med popstjerner som Mø, Phlake og Saveus som musikalske trækplastre, har ikke kunne sælge nok billetter, og derfor har man altså valgt at aflyse, oplyser Have kommunikation.

»Intentionen med Copenhagen Winter Games var at skabe en verdensbegivenhed, hvor omdrejningspunktet skulle være FIS Freeski and Snowboard World Cup og OL-kvalifikationerne for skiløbere og snowboardere i disciplinen BIG Air. Samtidig skulle det sportslige kombineres med det bedste inden for musik og street food, så arrangementet ville være en decideret kulturfestival,« står der i en pressemeddelelse.

Læs også: Så vildt skulle nyt ski- og snowboard-event i København have været

Men det var der altså ikke et stort publikum til og initiativtager Michael Fugmann må beklage:

»Det er med stor beklagelse, at vi ikke kan gennemføre arrangementet på grund af manglende billetsalg. Vi har forsøgt at skabe en ny type arrangement, som skulle forene det bedste fra sportens og kulturens verden, men vi har måttet indse, at billetsalget slet ikke er tilfredsstillende. Derfor har vi været nødt til at trække i bremsen nu og aflyse arrangementet.«

Folk der har købt billet til arrangementet, skal henvende sig direkte til Ticketmaster.