Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 14/12/12

Kæmpe konsolturnering indtager Nørrebro

  • Argentinske Lionel Messi er desværre ikke den professionelle fodboldspiller, der søndag tager turen forbi Nørrebrohallen. I stedet bliver det FC Nordsjællands Jores Okore. Foto: TONI ALBIRArgentinske Lionel Messi er desværre ikke den professionelle fodboldspiller, der søndag tager turen forbi Nørrebrohallen. I stedet bliver det FC Nordsjællands Jores Okore. Foto: TONI ALBIR
Kryds, bolle, trekant og firkant bliver flittigt brugt søndag i Nørrebrohallen, når 2200Kultur afholder decembers største turnering i videospillet Fifa '13.

...

Søndag åbner 2200Kultur den helt store låge i julekalenderen med arrangementer, der finder sted på Nørrebro gennem hele december. Mere end 600 er inviteret ind i Nørrebrohallens lune indre for blandt andet overvære de 96 kombattanter dyste i videospillet Fifa '13. Men man behøver ikke bare kigge med. Videospilsproducenten EA Sports medbringer 20 konsoller og det nye Need for Speed bilspil, som alle får lejlighed til at afprøve med deres egne hænder.

Udover de virtuelle muligheder får gæsterne også en chance for at møde den professionelle fodboldspiller Jores Okore fra FC Nordsjælland, ligesom der er konkurrencer med præmier fra for eksempel Adidas. Musikken sørger Frank Goodfellaz og Marcus Smilez for, når de i løbet af dagen optræder. Arrangementet findes selvfølgelig på Facebook, og på 2200Kulturs egen hjemmeside kan du læse mere om arrangørens store julekalender. 

Hvad: Fifa-turnering i Nørrebrohallen.
Hvor: Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, 2200 København.
Hvornår: Fra klokken 11.00 til klokken 18.00 søndag 16. december 2012.
Hvordan: Tilmelding sker ved at sende en mail med "FIFA" i emnefeltet til AX2Q@kff.kk.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register