Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 20/11/12

Julemarked på Krogerup Avlsgaard

Brugeromtale
Oprettet af: Aarstiderne 20. nov 2012

Børnenes jul på Krogerup Avlsgaard

Det store juletræ bliver rejst på gårdspladsen, og lysene bliver tændt. I køkkenet sylter og braser kokkene for at blive klar til årets julemarked lørdag og søndag den 1. og 2. december. Aarstiderne byder julen velkommen med et anderledes og hjertevarmt julemarked med mulighed for at nyde julehygge, juleleg og julegodter og samtidig få styr på pakkerne til under træet.

HonninghjerteVærksted og en pizza, der smager af jul
Julen er for børnene. Aarstiderne har sørget for masser af aktiviteter at få ventetiden til at gå med – særligt for de mindre nissedrenge og -piger. I den store udendørs pizzaovn bliver der bagt pizza med julesmag af kanel og æbler, og i KageVærkstedet kan man prøve kræfter med at bage sit eget julehjerte. Gårdens NisseLand ligger klar til at blive udforsket, og vil børnene se mere af gården, kan det også foregå på pony-ryg.

Bæredygtige juletræer
På gårdspladsen kan man igen i år købe julens grønneste grantræ. Juletræerne er fældet og bragt til Krogerup direkte fra Aarstidernes bæredygtige, FSC-mærkede skov Barritskov ved Vejle.

Julemad med tradition og kant
Charlies konditori sørger for sprøde julekager indenfor i varmen og varme pandekager udenfor i kulden på gårdspladsen. Cafeen serverer æbleskiver, julekager, varme æbledrikke og hjemmelavet glögg. Og til frokost trakterer køkkenet på et solidt julemåltid med medister, sovs og masser af grønt.

Økologiske Julegaver
Gårdbutikken vil være fyldt af mere end blot julestemning: Her kan man finde både spiselige gaveideer som honning, kogebøger og specialøl og blødere pakker af lammeskind og økologisk babytøj. Gaverne bliver pakket i Aarstidernes trækasser i miniaturestørrelse lige til at lægge under juletræet.

Der er lagt op til en sjov og hyggelig weekend for alle på Krogerup Avlsgaard den første weekend i december.

Gratis entré.
Tid: Lørdag og søndag den 1. & 2. december fra kl. 10-17
Sted: Krogerup Avlsgaard, Krogerupvej 3, 3050 Humlebæk
Transport: Øresundstoget til Humlebæk Station, 10 minutters gang gennem skoven mod nord

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register