Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 03/11/14

Julehygge og Tidsrejse i Dragør

Julehygge og Tidsrejse i Dragør

Brugeromtale
Oprettet af: Jul i Dragør 3. nov 2014
Senest redigeret af Jul i Dragør 16. dec 2014

DR’s populære julekalender ”Tidsrejsen” er optaget i Dragørs gamle bydel og på havnen. Kommer du til Dragør, kan du selv opleve det samme julemarked som i "Tidsrejsen", alle byens juleaktiviteter, den gamle bys små, brostensbelagte gader og de tætliggende charmerende gamle, gule huse, som er med i ”Tidsrejsen”.

I den kommende weekend afsluttes julemarkedet den 21. december med koncert, når Caroline Castell, der står bag titelsangen til julekalenderen, synger "Tidsrejsen" midt på Dragørs julemarked kl. 16.

Udover julemarked på Badstuevælen kan du i weekenden lave juleklip og dekorere julehjerter i Pakhuset på havnen, se udstillingen "Bag Tidsrejsen" på Dragør Museum og opleve kostumerne fra "Tidsrejsen" og julekor i Teatersalen hos Restaurant Beghuset.

Alle dage kan man få hjælp af app’en ”Jul i Dragør” til at gå på opdagelse de steder, hvor ”Tidsrejsen” er optaget og høre om byens historie.

Hver dag kan man også møde op på Badstuevælen kl. 16.30 sammen med holdet bag "Levende Låger" og opleve en levende julekalender. I samlet flok går man hen til det hus, hvor beboerne har pyntet et vindue - altså dagens låge i den levende julekalender. Der fortælles en lille historie om udsmykningen, og der synges en sang.

Du kan følge med på Facebook-siden ”Jul i Dragør”.

På Dragørs hyggelige julemarked er der forskellige boder med gløgg, pandekager, julepynt, lammeskin og meget, meget mere. Og hvis du ikke allerede har købt alle dine julegaver, er der rig mulighed for at købe resten på julemarkedet og i Dragørs mange fine butikker. Når det bliver tid til at få varmen, byder byens caféer og restauranter velkommen.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register