Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 21/08/17

Hunde, krigere og kobraer: Nu er der stor yogafestival i København

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Nu skal der strækkes igennem, når Copenhagen Yoga Festival ruller måtterne ud fra 24. august. En festival for både øvede og nybegyndere.

Yoga er populært hos både mænd og kvinder. Men hvis man ikke helt ved, hvad det går ud på, er Copenhagen Yoga Festival ikke et dårligt sted at starte.

Festivalen er nemlig både for garvede yogier og nybegyndere. Weekenden byder på en festival med fordybelse og masser af inspiration til, hvad yoga også kan være udover meditation og udstrækning.

Programmet består af 40 events med yoga-undervisning, meditation, foredrag og musik. Der tilbydes bl.a. undervisning i stilarter som akroyoga, dynamic yoga, yin, detox, hatha og Tin Yan yoga.

Læs også: Stort loppe-supermarked udvider med en toer på Østerbro

For alle - også børnene

Festivalen er for alle, selv de garvede yogadyrkere kan hente masser af inspiration fra de mange yogaskoler, der tilbydes under festivalen som foregår ved Amager Strandpark.

Hvis man har børn, er det oplagt at tage dem med. Festivalen har nemlig et helt program bare til dem. Hvor der bl.a. er familieyoga, 'Jungle Disco', børne-mindfulness og historiefortælling. Og ligesom de foregående år bygger Legefabrikken en fantastisk junglelegeplads til små og større børn.

Kom og vær med

Ildsjælene bag festivalen er yogalærerne, Stina Madelaire og Mai Brøndsted. Deres mission er at udbrede yoga til alle og lette på forståelsen om, hvad yoga er. De vil gerne vise, at yoga er noget, vi alle kan få gavn af i hverdagen.

»Vores festival har ikke fokus på spiritualitet eller helse, men alene yoga og dens mange muligheder. Vi håber på, at folk får lyst til at komme forbi og hænge ud og se at yoga kan være helt nede på jorden og hverdagsagtigt. Yoga skal ikke være noget mærkeligt eller uforståeligt noget – det skal være noget alle kan forholde sig til,« fortæller Stina.

Adgang til festivalen er gratis og åben for alle. Ønsker man at deltage i aktiviteter koster en billet fra 300 kr. og op til 795 kr. Køb din billet her.

Alle aktiviteter på børneprogrammet er gratis for børn og ledsagende voksne.

Se programmet for festivalen lige her.

Hvad: Copenhagen Yoga Festival 2017
Hvor: Tiøren Amager Strandpark
Hvornår: 24. til 27. august

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register